Like & Share onze splinternieuwe Facebook-pagina en win een maandabonnement op Lexa!

Het heeft vele te lang geduurd, maar eindelijk is het dan zo ver: naast een Twitteraccount heeft datingsite-ervaringen.nl nu ook een eigen Facebook-pagina! Via onze pagina volg je nu nog eenvoudiger het laatste nieuws op het gebied van liefde, relaties, romantiek en dating. Daarnaast hopen we regelmatig leuke dating-acties te kunnen houden en kortingen aan te bieden. Update: inmiddels is onze FB-pagina offline, dit bleek te veel werk.

Facebook Dating

Verder lees je leuke nieuwsfeiten op het gebied van seks, eerste dates, romantische komedies en social media. Nu onze pagina net gestart is willen we natuurlijk zo snel mogelijk groeien. We vinden het daarom leuk als je onze pagina wilt liken en wilt sharen met je vrienden. En het mooie voor jou is: je maakt hiermee kans op een maandabonnement voor datingsite Lexa!

LIKE HIER ONZE FACEBOOK PAGINA EN MAAK KANS OP EEN LEXA MAANDABONNEMENT!

Met dit abonnement kun je een maand lang gratis gebruik maken van alle functies van Lexa, de datingsite met de grootste naamsbekendheid in ons land. Ben je de winnaar van deze actie en heb je intussen al een partner? Dan mag je het abonnement aan een vriend of vriendin cadeau doen.

De winnaar zal worden bepaald door middel van een loting; bij 300 likers van onze Facebook-pagina wordt er geloot en benaderen wij de winnaar of winnares. Meer informatie over Lexa vind je hier. Succes en hartelijk dank voor het meedoen aan deze win-actie! Hieronder vind je een voorproefje van de pagina; aan een nieuwe omslagfoto en meer content wordt hard gewerkt.

Heb je tips, suggesties of andere zaken die je wilt melden over onze pagina? Laat het ons weten! Alle input wordt zeer gewaardeerd, en een like helpt ons helemaal te groeien en nieuwe artikelen te schrijven.

c-date banner

Plaats een reactie