Samen Single bij Net5: 5 bekende Nederlandse vrouwen daten

Wederom een nieuw singles/reality/dating-programma bij Net5, ze kunnen er geen genoeg van krijgen. In Samen Single gaan vijf min of meer bekende Nederlandse vrouwen op zoek naar de liefde. Na het daten delen zijn hun ervaringen via de webcam. Ook becommentariëren zij elkaars dates. Jack Valkering (bekend van bv. Pavlov en Café de Liefde)) is de presentator van het nieuwe Net5 programma.

De vijf bekende Nederlandse vrouwen die voor het oog van Nederland en elkaar op zoek gaan naar leuke mannen zijn Babette van Veen, Daphne Flint, Natalie Edwardes, Nina de la Croix en Karlijn Visser. We stellen ze kort voor:

Babette van Veen is 44 en vooral bekend als Linda uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Nadat een langdurige relatie met Bas Westerweel, met wie ze 2 kinderen heeft, op de klippen liep is zij nu toe aan een nieuwe relatie. In 2009 bracht zij het album “Vertrouwelijk” uit; hoe het haar tijdens haar dates vergaat zal allesbehalve vertrouwelijk blijven.

Daphne Flint is 38 jaar oud en speelt in musicals. Voorstellingen waarin zij te zien was zijn onder andere “Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde” en “Ik zou je het liefste in een doosje willen doen”. Haar relatie met de 13 jaar jongere zanger Stefan de Kogel werd afgelopen zomer verbroken. De twee bleken toch niet bij elkaar te passen. In Samen Single hoopt zij iemand te vinden die beter met haar matcht.

Natalie Edwardes (34) is een Nederlandse actrice die we kennen van Voetbalvrouwen en Onderweg naar Morgen. Ook deed ze een poging bij The Voice of Holland, maar kwam daar niet verder dan de audities. Naast televisie acteert Natalie ook in theatervoorstellingen. Gezien de uitgebreide aandacht die Natalie op mokkels.nl krijgt zal ze over mannelijke belangstelling niet te klagen hebben.

Nina de la Croix is 31 jaar oud, woont in Amsterdam en is cabaretière. Ze studeerde in juni 2006 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Zou zij nu juist een man met humor zoeken of juist niet?

Karlijn Visser is de met haar 25 jaar de jongste single van het stel. De lifestyle-deskundige en is eigenaar van Goodiebag Girl. Ook in haar leven ontbreekt nog een leuke man.

Al deze vrouwen zijn succesvol, staan midden in het leven. Het enige dat er eigenlijk nog aan schort is de ware liefde. In Samen Single gaan de 5 gezamenlijk op zoek naar de prins op het witte paard. Wil je meer weten over dit TV-programma? Bezoek de Samen Single pagina op Net5.nl. Op dit moment hebben we nog geen pagina gevonden waar geïnteresseerde mannen zich kunnen aanmelden. Als Net5 nog bekend maakt hoe dit in zijn werk gaat laten we het weten.

Samen Single is vanaf donderdag 18 oktober vanaf 21.30 uur ’s avonds te zien bij Net5. Ga jij naar Samen Single kijken? Of ben je een man en wil jij graag daten met één van de dames? Laat ons weten wat je van dit programma vindt.

c-date banner

2 gedachten over “Samen Single bij Net5: 5 bekende Nederlandse vrouwen daten”

 1. Het concept klinkt leuk, aardig en vernieuwend, echt iets voor NET5,totdat ik lees en weet dat ze allen kunnen acteren, hoppa meteen een deceptie.
  Actrice die in een reality spelen is geen reality, maar een ordinaire geënsceneerde docusoap, waarbij deze dames door een paar ingrediënten zorgen voor “goed vermaak” en scenes waarbij emoties hoog in het vaandel staan. Ja want dat staat vast bij acteurs en actrices, je emotioneel kunnen uiten..toevallig? Nee, NET 5 kan geen risico’s nemen en wil voor safe gaan, vandaar deze geforceerde soap. En wat te denken van het leuke stukje over Daphne Flint, onder haar naam staat dat ze 37 jaar is en vervolgens twee zinnen later zie je staan dat ze 34 jaar is. Jongens wake-up! Kom toch eens uit je slaap, of zou dit dan toch weer een voorbode zijn van een club die toch eigenlijk niet goed weet waar de klepel hangt, want het is en blijft SBS…

  Daphne Flint

  Musicalster, 37 jaar

  Daphne Flint is musicalster en is sinds kort weer single na een relatie van een jaar. Daphne is 34 jaar en heeft daarvoor een relatie van 14 jaar gehad.

  Ze wil een man met passie waar ze tegenop kan kijken. Ook moet deze man uit de voeten kunnen met haar gebruiksaanwijzing. Ze weet van zichzelf dat ze zich soms kan storen aan simpele dingen als kopjes die niet op de juiste manier in het afdruiprek staan. Daphne wil graag een man die haar kan steunen in wat ze doet.

 2. hallo ik wil graag eens op date met een van de dames. het liefst met Nina de la Croix…

  zij lijkt me een spontane dame die een eigen leven lijd. net wat ik zoek na een relatie die erg aan me kleefde… ik zou haar graag willen leren kennen.

  mvg Bjorn

Plaats een reactie