Gayparship Homo en Lesbische Dating

Bent u een hoger opgeleide single homo of lesbienne? Gayparship behoort tot de grootste online datingsites in Europa voor mensen die iemand zoeken van hetzelfde geslacht met een HBO of universitaire opleiding.

Door middel van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest wordt uw karakter geëvalueerd waarna u profielen voorgeschoteld krijgt van mannen of vrouwen die mogelijk met u matchen. 72% van het ledenbestand heeft minimaal HBO/universitair niveau. Zeven op de tien zoekt een serieuze relatie, dus het aantal leden dat voor losse contacten gaat is bijzonder laag.

gayparship

Het invullen van de test duur afhankelijk van hoe lang u over de antwoorden wilt nadenken tussen de twintig en dertig minuten. Naar eigen zeggen vindt ruim één derde van de betalende leden een vaste partner via deze datingservice. Naast de website is het ook mogelijk te daten via de eigen iPhone app. Bezoek GayParship.

Doelgroep GayParship: Hoger opgeleide homo’s en lesbiennes

De datingsite onderscheidt zich van andere sites voor gay en lesbo dating door het serieuze ledenbestand. De site is vrij prijzig en richt zich voornamelijk op hoog opgeleiden. Het gros van het ledenbestand is dertig jaar of ouder en heeft een stabiele baan.

Singles die op zoek zijn naar losse contacten of one-night-stands kunnen beter een andere site zoeken; hier is men op zoek naar een duurzame, vaste relatie en niet naar snelle seks. Ook oudere homo’s en silver daddies zijn hier welkom. Op de website kunt u meer informatie vinden over de werkwijze van deze dienst. Ook kunt u er succes verhalen lezen van mannelijke en (vrouwelijke) stellen die elkaar via GayParship hebben leren kennen.

*** Direct naar de website van Gayparship.nl: klik ***

U kunt in elk geval vrijblijvend en gratis zoeken naar andere vrouwelijke of mannelijke singles die interesse hebben voor hetzelfde geslacht.

Foto Website GayParship

Cijfers en Kosten Gayparship.nl

Aantal Leden: onbekend aantal gay singles en lesbische singles
Man/Vrouw verhouding: niet van toepassing
Kosten Gay Parship (betaald abonnement cq full membership):

 • Prijs voor 1 maanden: € 59,90
 • Prijs voor 3 maanden: € 149,70 (gemiddeld € 49,90 per maand)
 • Prijs voor 12 maanden: € 298,80 (gemiddeld € 24,90 per maand)

Als u een premium abonnement neemt kunt u betalen met iDEAL, Paypal of creditcard (Visa, American Express, of Mastercard). Betalen in termijnen is helaas niet mogelijk. Er geldt een opzegtermijn van ten hoogste één maand. Uw lidmaatschap opzeggen kan per brief (PARSHIP GmbH – Klantenservice Nederland – Speersort 10 – D-20095 Hamburg – Duitsland) per fax: +49 (0)40 460026164 of u kunt zich afmelden met een email: beeindiging@parship.nl. Of maak gebruik van de dienst 123opzeggen.nl voor een officiële brief.

ActiviteitGratis LidmaatschapBetaald Lidmaatschap
Foto's bekijkenjaja
Interesse bericht sturenjaja
Tekst berichten sturenneeja
Reageren op berichtenneeja
Foto(s) plaatsenja (9)ja (9)
Profielen bezoeken / Zoekfunctieja, maar geen lokale zoekfunctieja, zonder beperkingen
Persoonlijkheidstest doenja (korte evaluatie)ja (uitgebreid rapport)
Mobiel daten / Appneeja
Chatbox toegangnvtnvt

Daten homo’s en lesbiennes anders dan hetero’s?

In principe niet natuurlijk. Naast het feit dat dezelfde software gebruikt wordt is ook het doel hetzelfde: daten. Wellicht zijn er op sites voor mannen iets meer heren actief die vooral op seks of een stiekeme ontmoeting uit zijn, maar aan de andere kant: die heb je op relatiesites voor hetero’s net zo goed. Er zijn geen cijfers bekend dat homo’s bijvoorbeeld langer of veel korter daten voordat ze een echte relatie hebben dan heterostellen.

Misschien heb je hier zelf ideeën over: ben je zelf homo en heb je wat ervaring met online dating dan lezen we graag of jij verschillen ziet met hetero vrienden die online de liefde zoeken. Het verbaast ons eigenlijk dat er naast Gayparship zo weinig echt goede sites zijn voor deze doelgroep.

Percentages

Hoeveel procent van de bevolking homo is is lastig vast te stellen maar zelfs een klein percentage biedt al een interessante markt. In Nederland is waarschijnlijk tussen de 5% en 10% homo (Wikipedia). Die één op de tien slaat echter op mannen en vrouwen die wel eens homoseksueel (seks)contact hebben gehad.

Ongeveer de helft hier van heeft echter geen grote voorkeur voor dezelfde sekse. Ga je liever niet online daten maar loop je graag een leuke man op straat tegen het lijf? In Amsterdam ligt het percentage homo’s net wat hoger dan het Nederlands gemiddelde: tussen de 10% en 11% (bron: Wikipedia).

cijfers homo

Bedrijfs- & Contact Informatie

Adres: Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
Tel. +31 (0) 20 – 2402520 (op werkdagen bereikbaar tussen 09:30 – 17:30 uur)
KVK-nummer: 30191262
Klantenservice-adres: zie boven, www.gayparship.nl

Bijzonderheden

 • Nette site voor hoger opgeleide homo’s en lesbiennes die een serieuze relatie zoeken: meer dan 70% is hoog opgeleid.
 • Opgesplitst in 2 delen, één voor vrouwen en één voor mannen. 55% homo’s, 45% lesbiennes.

li>Matching op basis van een persoonlijkheidstest. Partnervoorstellen zouden dus ook echt bij je passen.

 • Niet geschikt voor het zoeken van erotisch contact: doelgroep is serieus bezig met een relatie.
 • Goede controle op profielen; weinig fakers en obsceen gedrag wordt niet getolereerd.
 • Samenwerking met ondermeer gay.nl, gk.nl, gaysite.nl en Winq.
 • Samen met Lexa is Gayparship dé serieuze speler op de markt voor homo dating.
 • Veilige date omgeving voor homo’s en lesbiennes.
 • Ook voor “silver daddies”.
 • Lidmaatschap van Thuiswinkel.org garandeert eerlijk daten.
 • Lees op de website succesvolle homo verhalen van mannen die een duurzame relatie hebben gevonden.

Serieuze Gay Dating met GayParship. Het is dé gay dating site voor hoog opgeleide gay singles die op zoek zijn naar de juiste partner voor een langdurige bevredigende relatie, en bereid zijn hiervoor te betalen. Reeds gedate via deze site? Laat uw ervaring achter in het comment-gedeelte en/of beoordeel deze dienst met ons ratingsysteem. Mocht je klachten hebben vragen we je in je commentaar zo duidelijk en volledig mogelijk te zijn. Alle reviews zijn meer dan welkom, ook over andere sites speciaal voor gay dating. De zullen we dan in een later stadium mogelijk ook een review geven.

Binnenkort proberen we tijd te maken voor een beoordelingsartikel over Lexa gay dating. Ook als er andere serieuze sites verschijnen die zich niet richtne op mannen die enkel seks zoeken zul je die onder deze rubriek terugvinden.

c-date banner

1 gedachte over “Gayparship Homo en Lesbische Dating”

 1. Mede dankzij het prijsniveau een prettig publiek, zeker in verg met de gratis contactsites voor de homoseksuele doelgroep. De test zelf is aan mij niet zo besteed

Plaats een reactie