Top 10 meest bizarre Nederlandse Datingsites

Datingsites schieten in Nederland als paddenstoelen uit de grond. Daar waar de grote algemene datingsites als Relatieplanet.nl het vroeger voor het zeggen hadden verschijnen er steeds meer datingsites die zich richten op een bepaalde niche van de markt. Gemikt wordt op singles met één specifieke voorkeur die bij elke mogelijke partner per sé aanwezig moet zijn. Zo zijn er de bekende datingsites voor senioren, hoger opgeleiden, die we allemaal wel kennen.

De afgelopen jaren zijn er echter veel op het eerste gezicht vreemde datingsites bijgekomen. We hebben flink zitten speuren in Google en een lijst gemaakt van de 10 meest bizarre, vreemd en onverwachte gespecialiseerde datingsites die we tegen zijn gekomen. Voorwaarde was dat deze Nederlandstalig moesten zijn; sites als Zombie Dating en een datingsite voor luier-fetisjisten maakten geen kans. De volledige Top 10 van Vreemde Niche Datingsites is als volgt uitgevallen:

#1 Cougardating.be, voor (veel) oudere vrouwen die op (veel) jongere mannen vallen. Toyboys die hun eigen cougar zoeken zijn hier aan het juiste adres. volgens de site zelf voor zelfbewuste, ambitieuze en onafhankelijke vrouwen. Lees: oudere vrouwen op zoek naar een jonge vent :) De site ziet er overigens prima uit.

2#  Mixedmatches.nl, voor blanke mannen die per sé een zwarte vriendin willen, voor zwarte meiden absoluut alleen een blanke vent willen, voor zwarte mannen die per sé… nou ja, je begrijpt het verder wel. Voor singles die van een kleurtje, of juist niet, houden. De site is hier te vinden.

3#  polyamoryworld.nl, voor mannen en vrouwen die meer dan één liefdesrelatie tegelijkertijd kunnen onderhouden. Geen stiekem gedoe of vreemdgaan, maar polyamory in alle openheid. Gezellig, hoe meer zielen hoe meer vreugd’! Lees ook onze review over SecondLove, eveneens voor vreemdgangers.

4# prisoners.be, de enige Belgische dating site in deze Top 10. Hier kun je daten met veroordeelde gevangenen. Handig voor vrouwen die op foute mannen vallen, al zijn er ook leuke single vrouwelijke boefjes te vinden. Voordeel: een originele eerste date verzinnen is niet nodig, daar de opties nogal gelimiteerd zijn. Een “spannende” date zoeken kan op deze site

5# alleenstaande-papas.nl, gescheiden vaders op zoek naar een leuke nieuwe moeder voor hun kroost. Mannen die een baby ronddragen schijnen vele aantrekkingskracht op vrouwen te hebben; hier vind je er genoeg.

2 paardenVerder vonden we nog deze pareltjes: op #6 is geëindigd mooiemensen.com, een relatiesite waar alleen knappe singles welkom zijn. Op #7 vinden we paardenliefde.nl (?) voor mensen die eigenlijk beter met paarden overweg kunnen dan met anderen. Plekje #8 is voor bibay.nl. Er waren natuurlijk al genoeg datingsites voor homo’s en lesbiennes, maar nu dus ook voor biseksuelen. En terecht natuurlijk. Nummer #9 is countrylifedating.nl, dating voor buitenmensen die niet zo van bankhangen en huismussen houden. Echte buitenmensen en natuurliefhebbers treffen elkaar hier. Laatste in deze Top 10 Datingsites is farmdate geworden, dating speciaal voor agrariërs, of wellicht sinds het succes van Boer Zoekt Vrouw ook voor stads-singles die graag een leuke boer of boerin aan de haak slaan.

Heb je zelf nog suggesties voor speciale (gratis) datingsites voor kieskeurige singles? Laat je eigen dating-ervaringen met rare sites achter in de comments! Binnenkort een overzicht van rare buitenlandse datingsites; daar is namelijk helemaal een hoop vage niches en services te vinden.

c-date banner

4 gedachten over “Top 10 meest bizarre Nederlandse Datingsites”

 1. Ik ben een man van 50 leuk voorkomen ik zoek een oudere dame ca 70 75 jaar waar kan ik dar het beste vinden

 2. Hee ik ben 25 jaar oud woon in provincie Zeeland ben man .
  Ik ben sportief ga naar fitness en doe wielrennen.
  Ben eerlijk en betrouwbaar .
  Toen ik 12 jaar oud was heb ik een hersenschudding gehad.
  Ik heb gerevalideerd kan weer lopen sta positief in het leven.
  Ik ben op zoek naar een serieuze relatie.
  Met een vrouw waar ik gelukkig mee kan worden samen een toekomst op bouwen.
  Met misschien later kinderen .
  Laat iets van je weten xxxx Marijn

 3. Ik weet gewoon zeker dat ook op zgn. normale datingsites vrouwen van 60 tot 75 jaar gewoon véél jongere minnaars zoeken. Ze zeggen natuurlijk dat ze een man zoeken die “ietsje” jonger is want stel je voor dat de buurman die ook op die site zit haar vindt terwijl ze om een toyboy vraagt. Dat kan natuurlijk niet in de nette villawijk. Ze hebben allemaal veel te veel geld en kunnen zo’n jong jongetje desgewenst gewoon betalen.
  Vroeger had je de ouwe viezeriken; oude mannetjes die op jonge meisjes geilden. De emancipatie is in dit kloteland zó ver doorgeschoten dat de bejaarde vrouwen nu de ouwe viezeriken zijn met als gevolg dat een fatsoenlijke vent van 66 als ik totaal niet aan bod komt….

Plaats een reactie