Facebook App houdt je op de hoogte van nieuwe singles

Nog steeds een oogje op je oude schoolliefde? Heeft je ex een nieuwe vriendin maar kun je hem niet uit je hoofd zetten? Is die leuke klasgenoot al jaren bezet en wacht je met smart tot je een signaal krijgt dat ze weer available is?

De nieuwe Facebook App BreakUp Notifier geeft precies aan wanneer facebookers hun relatiestatus veranderen in “single”. Je kunt zelf aangeven van wie van je vrienden en vriendinnen je wilt kunnen zien of ze weer vrijgezel zijn. Als iemand van deze personen zijn of haar relatiestatus veranderd in “single” (of een andere status; ook leuk om te zien of die een vriend nou eindelijk eens aan de vrouw is geraakt) krijg je gelijk een email en kun je gelijk weer achter je eerste jeugdliefde aan jagen.

De Facebook Applicatie is nu nog gratis, en wordt al door ruim 100.000 social networkers gebruikt. Let op: in de toekomst zal deze app geld gaan kosten, dus download hem snel. Nu kun je nog gratis twee vrienden of vriendinnen stalken; over een tijdje zul je om meer mensen te kunnen stalken 5 dollar moeten betalen, omgerekend ongeveer €3,70

Zou jij een App gebruiken om te zien wanneer iemand het uitmaakt met zijn of haar partner? En verandert iemand zijn status gelijk in vrijgezel nadat de relatie verbroken is? Reacties in de comments!

c-date banner

1 gedachte over “Facebook App houdt je op de hoogte van nieuwe singles”

Plaats een reactie