Man bouwt datingsite voor zichzelf

De 40-jarige Chas McFeely vond het eens tijd worden om een vrouw te vinden, en omdat hij weinig heil zag in de conventionele datingsites, en hij in het dagelijks leven nauwelijks leuke vrouwen tegenkwam besloot hij speciaal voor zichzelf een eigen datingsite te bouwen. Hij looft een beloning uit van $10.000 voor die persoon die hem matcht met de perfecte vrouw. Steekwoorden: spontaan, humoristisch, aardig en grappig. Niet hele bijzondere eisen dus.

Iedereen maakt kans, het enige dat je hoeft te doen is Chas wijzen op een dame die jij als perfecte levenspartner voor hem ziet. Dat kan via Facebook, maar je kunt ook gewoon een mailtje sturen naar hello@hookchasup.com (een foto als attachment wordt natuurlijk altijd gewaardeerd)

Of Chas het ook ziet zitten in Nederlandse dames is onbekend, maar niet geschoten is altijd mis. De man zelf woont in elk geval in Philadelphia. Naar verluid stroomt de inbox van Chas al vol met positieve reacties, dus de kans is groot dat onze vriend zich binnenkort een bezet man mag noemen. De volledige zelfgebouwde datingsite vind je hier

Deze man had dus weinig vertrouwen in datingsites; maar er is ook goed nieuws over dit medium: een broer en zus ontmoetten elkaar op een datingsite, na elkaar tientallen jaren niet gezien te hebben. Wat online op een romance begon te lijken ontaardde in een familie-hereniging toen zij er op hun eerste date achter kwamen dat hun jeugdjaren wel erg veel op elkaar leken. Hun ouders waren uit elkaar gegaan toen zij nog erg jong waren, en de man en vrouw hadden elkaar nooit meer gezien. Waar een datingsite toch goed voor kan zijn!

Update: 6 maanden na het opzetten van de site lijkt Chas nog steeds op zoek te zijn; je hebt dus nog steeds kans op die 10K! Wil je zelf je eigen datingsite bouwen? Internetbedrijfjes bouwen tegenwoordig voor een paar honderd euro een standaard datingsite; kun je al die leuke single mannen of vrouwen voor jezelf houden.

c-date banner

1 gedachte over “Man bouwt datingsite voor zichzelf”

  1. Deze man geeft liever $10.000 dollar op basis van een no-cure-no-pay, dan het regelmatige abonnementsgeld van de betaalde internetdiensten.
    Daar zou het tuig van de betaalde datingsites toch eens goed over moeten nadenken!

Plaats een reactie