Mobiele Dating met Match4me App

Nederlanders hechten steeds meer belang aan de mogelijkheid om mobiel te kunnen daten. Dat stelt althans datingsite Match4me, bekend als de online dateservice voor hoger opgeleide singles. Hun leden willen daten, berichten lezen en versturen gelijk op het  moment dat zij dat willen. Met de introductie van hun iPhone App speelt Match4me in op deze vraag vanuit hun eigen abonnees. Met de app gaat mobiel daten net even wat sneller; je hoeft niet meer de mobiele site van Match4me te laden, maar kan gewoon realtime berichten checken en versturen via de App.

Match4me verwacht dat het juist vooral de hoger opgeleiden zijn die zich de nieuwe app makkelijk eigen maken en openstaan voor deze nieuwe technologie. De datingsite die gespecialiseerd is in het bij elkaar brengen van singles met HBO+ niveau verwacht het komende jaar weer groeiende ledenaantallen te kunnen presenteren. De online dating markt is nog altijd groeiende en de nieuwe technische foefjes zoals apps en social media geven online daters steeds meer mogelijkheden. De app is verkrijgbaar in de iTunes store van Apple, en kost uiteraard niets.
Inmiddels is deze applicatie aan zijn tweede versie toe. Als je deze installeert moet je wel je oude app verwijderen. De nieuwe versie kan onder andere pushberichten geven als je hier prijs op stelt. Verder is het nu mogelijk in te zoomen op foto’s.

Een uitgebreider verhaal over Match4me kun je lezen op onze pagina over deze datingsite. Je leest hier ook over de kosten, functies en ervaringen van bestaande leden. Als je zelf al gebruik hebt gemaakt van de Match4me app zien we je review ook graag tegemoet in de reacties.

GD Star Rating
loading...

Laat Horen Wat Je Vindt