Relatieklik Dating zonder kosten

Gratis daten op een zeer uitgebreide website mét een persoonlijkheidstest aan de hand waarvan je zo goed mogelijk wordt gematcht aan andere leden, dat is waar Relatieklik.nl voor staat.

Wat is Relatieklik?

De site kan het zich veroorloven geen kosten in rekening te brengen dankzij banners en advertenties op de site, en een incidentele mail met daarin informatie over streng geselecteerde adverteerders. De site is al sinds 2006 actief en dermate succesvol dat zij onlangs Knuz, een andere gratis datingsite, hebben overgenomen.

Wat is de werkwijze van Relatieklik? Je meldt je aan en vult je belangrijkste informatie in. Je krijgt je inlog-informatie toegestuurd en kunt vervolgens op de site rustig de verschillende profielen bekijken, en alvast zien of er singles zijn die je bijzondere aandacht trekken.

Daarna doe je, als je dit wilt, de gratis persoonlijkheidstest. Door deze test te doen wordt je profiel automatisch ingevuld met jouw specifieke karaktereigenschappen. Er zijn 25 variabelen die worden uitgelicht.

De test kent drie onderdelen: de persoonlijkheid- en relatietest, een vragenlijst naar dagelijkse behoeften en gewoontes, een het matchsysteem dat voor jou interessante dates uit het ledenbestand vist. Deze mannen of vrouwen kun je dus gewoon kosteloos benaderen, dit in tegenstelling tot veel andere datingsites.

Andere leuke extra’s die Relatieklik.nl biedt: een discussieforum waar je met andere leden kunt discussiëren over liefdegerelateerde onderwerpen, een poll, en een singlesagenda waar je real-life (single)evenementen kunt vinden. Op het weblog van de relatiepsycholoog lees je interessante artikelen over relaties en dating.

Serieuze daters only

De site is alleen bedoeld voor mensen van 16 jaar en ouder, en is uitdrukkelijk niét bedoeld voor lieden die op zoek zijn naar one-night-stands. Ook is het niet toegestaan commerciële diensten aan te bieden; leden die dit doen worden van de site verwijderd. Verder wordt er van je verwacht dat je netjes en beleefd met elkaar omgaat, maar dat spreekt natuurlijk voor zich.

Foto Website

Relatieklik

Cijfers & Kosten Relatieklik.nl

Aantal leden: 83.000
Man/Vrouw-verhouding: 59.8% is man, 40.2% vrouw
Alle opties, inclusief de de relatieklik-test zijn kosteloos. Er zijn echter ook wat betaalde mogelijkheden: Voor 1,10euro kun je jezelf hoger in de zoekresultaten plaatsen (op deze manier sta je meer in de schijnwerpers). Als je op de eerste pagina staat zul je door veel meer singles opgemerkt en aangeklikt worden. Verder kun je voor 5 euro alle banners en advertenties op de site uitschakelen. Voor dit bedrag krijg je ook een hoge plaats in de zoekresultaten, en mag je een oproepje plaatsen.

Verder help je de site natuurlijk om hun diensten voor niets aan te kunnen blijven bieden. Afmelden of je profiel tijdelijk op non-actief zetten kan binnen je account, bij “Mijn instellingen”.

ActiviteitGratis Lidmaatschap
Foto's bekijkenja
Interessebericht sturenja
Tekst berichten sturenja
Reageren op berichtenja
Foto(s) plaatsenja
Profielen bezoeken / Zoekfunctieja
Relatiekliktest doenja
Mobiel daten / Appnvt
Chatbox toegangja

Bijzonderheden

  • Volledig gratis, alleen voor extra opties moet worden afgerekend.
  • Gratis persoonlijkheid- en relatietest bestaande uit drie onderdelen.
  • Het Matchingsysteem zoekt vervolgens geschikte partners.
  • Dating-weblog van psycholoog Marcelino Lopez.
  • Ervaring sinds 2006.
  • Tips en Trucs voor succesvol online dating.
  • Schrijf en lees mee over liefde op het forum.
  • Een uitgebreide singlesagenda. gelegenheden waar je leuke singles treft.

Als je al gebruik maakt van deze site vragen we je vriendelijk hieronder een korte review achter te laten. Probeer daarbij svp zowel plus- als minpunten van deze relatiesite op te noemen.
Als je meer wilt weten over kosteloze relatiesites, lees dan ons uitgebreide artikel over gratis online daten

c-date banner

3 gedachten over “Relatieklik Dating zonder kosten”

  1. Ik heb op relatieklik gezeten, en als ik bij “vrij zoeken ” de meest ruime criteria nam, kwam ik op ca. 300 vrouwen op de site en ca. 900 mannen. Waar ze die 80.000 vandaan halen weet ik niet, maar volgens mij worden de gebruikers voorgelogen over het aantal leden. Zal wel het het totaal aantal aanmeldingen tot nu toe zijn, waarbij ze even “vergeten” te vermelden dat van die 80.000 er ook inmiddels weer 79.000 zichzelf hebben uitgeschreven.

Plaats een reactie