Nederlandse film Webcam over internet dating

Op het Nederlands Filmfestival in Utrecht wordt eind september de film “Webcam” vertoond, die onder andere gaat over internet dating, kennismakingen via een webcam en de ongelukkige situaties die daar uit kunnen voortvloeien. De hoofdrollen zijn voor cabaretier Horace Cohen, Lies Visschedijk en John Buijsman. Bijzonder aan deze productie is dat de gehele film vanuit het perspectief van een webcam is opgenomen.

Waar gaat de film, die geregisseerd is door Marc van Uchelen verder over? De schuchtere Antoine (Cohen) leert van zijn wat meer ervaren buurman Rob (Buijsman) hoe dating via internet en het gebruik van de webcam kan leiden tot spannende contacten. Antoine blijkt wat hier in wat minder getalenteerd dan de buurman, dus besluit Rob een wulpse blonde webcamdame uit Rusland over te laten komen. Dit leidt tot hilarische situaties, maar Antoine raakt ook steeds meer bekneld door het gebruik van zijn webcam. Zo hebben zijn ouders ook het nieuwe speeltje van Antoine ontdekt.

Bekijk alvast de trailer van de Nederlandse film “Webcam”

De film draait op 25,26 en 27 september op het Nederlands Filmfestival; een uitgebreider verhaal lezen en kaarten bestellen kan op hun website
Heb je deze film gezien? Een cijfer geven kan natuurlijk via IMDB maar we lezen commentaar op deze Nederlandse productie ook graag terug in de comments. Zijn er meer (internationale) films over internet dating die het bekijken waard zijn?

c-date banner

1 gedachte over “Nederlandse film Webcam over internet dating”

  1. En, was het wat? Komt deze film nog in de normale bioscopen en of filmhuizen? Op IMDB staat nog steeds geen cijfer; niemand die de moeite neemt te stemmen helaas.

Plaats een reactie