Single en toe aan een droomvakantie? Geef je op voor TV-Programma De Grote Vakantieshow

Ben je alleenstaande (m/v) en wil jij de ultieme droomvakantie maken? Dan is het TV-programma ‘De Grote Vakantie Show’ een uitgelezen mogelijkheid om die wens in vervulling te zien gaan. In dit nieuwe televisieprogramma dat op de zaterdagavond bij SBS6 te zien zal zijn spelen 100 single mannen en 100 single vrouwen voor deze geweldige vakantie. Het matchingsproces vindt plaats in de studio, en het winnende misschien toekomstige koppel gaat samen op reis naar hun droombestemming.

grote vakantieshowKlinkt goed? Talpa en SBS6 zijn nog op zoek naar flink wat mannelijke en vrouwelijke kandidaten voor De Grote Vakantieshow. Ben je single en heb je interesse om mee te doen aan dit televisieprogramma? Schrijf je in als kandidaat op degrotevakantieshow.nl. Een maximale leeftijd wordt niet op de site aangegeven dus waarschijnlijk zijn kandidaten van alle leeftijden welkom bij deze datingshow. Let op: de castingdagen vinden plaats van 1 t/m 16 november, dus tijdig inschrijven is een vereiste.

Datingprogramma’s

Weer een datingprogramma op de TV dus. We zijn erg benieuwd naar dit programma, en vooral hoe men 100 mannen en vrouwen in een show weet te stoppen. De show wordt op zaterdagavond op de buis gebracht, dus kennelijk heeft SBS er hoge verwachtingen van. Wie De Grote Vakantieshow gaat presenteren is op dit moment nog niet bekend. Ook het tijdstip van de uitzending is tot op heden nog niet bekend gemaakt. Ben je single wen wil je met andere singles op vakantie? Check ons overzicht van single reizen.

Wederom een nieuw datingprogramma op de buis dus, ditmaal als grote show op prime-time. Zo veel kandidaten in een studio doet wat denken aan Eddy Zoey’s Take me Out. We zijn benieuwd hoe dit programma het gaat doet ten opzichte van de talentenjachten die doorgaans op zaterdagavond op de andere commerciële zenders te zien zijn.

c-date banner

Plaats een reactie