Lexa Winter Special: 3 dagen gratis Lexa proberen

Gratis Lexa uitproberen? De feestdagen vormen een piekperiode voor datingsites en zij doen er dan ook alles aan om singles in december kennis te laten maken met hun site. De grootste datingsite van Nederland, Lexa, doet dit met de Winter Special Actie. Let op deze actie loopt van vrijdag 12 december tot en met maandag 22 december.

Naast een gratis inschrijving kun je Lexa daarna 3 dagen volledig gratis uitproberen. Als je van deze actie gebruik wilt maken surf je naar deze pagina: Lexa Actie. Aanbieding verlopen? Kijk voor actuele acties op de Dating Aanbiedingen pagina

gratis lexa uitproberen actie

Lexa houdt wel vaker dit soort actie, maar dan onder de naam Lexa Date Days. Ook dan kun je de site drie dagen kosteloos. Over de Date Days lees je hier meer. Datingsites kennen in zowel december al januari een piek in de aantallen inschrijvingen, mede ingegeven door eenzame kerstdiners en/of goede voornemens.

Gratis Lexa voor 3 dagen

Wil jij Lexa gratis testen voor een dag of drie? (Tip, schrijf je in vlak voor het weekend, dan heb je waarschijnlijk meer tijd om alle functies van Lexa uit te proberen).

Voor wie meer informatie wil over Lexa: dit is ons grote artikel over Lexa.

Verder is het leuk om te weten dat Lexa ook offline actief is en single evenementen organiseert. Binnenkort kun je ook via Lexa daten via je Smartwatch. Een datingsite die bij de tijd is dus. Bij de laatste uitzending van Kassa (over datingsites) kwam Lexa wat minder goed uit de bus. Hopelijk trekken ze zich de kritiekpunten van Kassa aan.

Hier meer info over de Winter Special Actie van Lexa op hun website. De actieperiode loopt van vrijdag 12 december tot en met maandag 22 december, dus schrijf je in die periode in. Is de actie verlopen? Dan kun je je nog aanmelden voor een gratis Lexa inschrijving, maar dan kun je niet de premium functies gebruiken.

c-date banner

Plaats een reactie