Versiertips voor mannen: hoe verleid je welk type vrouw?

Heren, een vrouw versieren lijkt zo simpel, maar niks is minder waar! Verschillende types vragen ieder om een andere benadering en dus verschillende versiertips. Elk type wil op een andere manier verleid worden, maar hoe pak je dat nu aan? Welke tactiek pas je toe en wat zijn de do’s en don’ts? Volg onderstaande stappen en onthoud de goede versiertips en het komt helemaal in orde!

Type: vrouw met humor

Vrouwen met humor zijn voor veel mannen zeer aantrekkelijk. Ze zijn grappig, spontaan en zitten vol energie. Daarbij zijn dames met een flinke dosis humor dun gezaaid, dus extra populair. Maar pas op: vaak zijn deze types niet wat het lijkt. Achter hun uitbundige en vrolijke verschijning schuilt in veel gevallen een verlegen meisje, zo vond datingsite Lexa uit. De site omschrijft in dit artikel 4 verschillende type vrouwen en geeft voor elk van deze type’s de do’s and don’ts wat betreft versiertips aan.

Aanpak
Klassieke versiertips werken meestal niet bij dit type vrouw. Benader bovenstaand type niet met al te veel bombarie, maar juist discreet en subtiel. Zo laat je zien dat je haar diepere laag door hebt. Aarzel daarentegen ook weer niet om haar met enige fantasie te bespelen. Een goede openingszin kan hier natuurlijk bij helpen! Een beetje ironie kan vaak geen kwaad en wordt door een vrouw met humor juist wel gewaardeerd. Dus zorg dat je originele openingszinnen paraat hebt.

Niet doen!
Vraag haar absoluut niet om een grap te vertellen en ga niet overdreven lachen om haar uitspraken. Jezelf grappiger voordoen dan je bent, schiet ook niet op. Dit werkt juist averechts.

Verleidingstactiek geslaagd?
Wanneer je haar oprecht aan het lachen hebt gekregen is je benadering goed geweest. Maar wees wel voorzichtig en, heel belangrijk, blijf jezelf.

Type: nerd

Beschaafd, interessant en vol gezond verstand: de nerd, ook wel een opvallend slimme vrouw, zal je kraken. Om haar te verleiden, moet je het slim aanpakken en jezelf niet uit het veld laten slaan.

Aanpak
Wie zei ook alweer dat nerds alleen maar uitgaan met andere nerds? Onzin! Verras haar en laat haar de verschillen tussen jullie ontdekken. Schaam je niet voor jezelf, maar ga mee in haar belevingswereld.

Niet doen!
Maak jezelf niet mooier of slimmer dan je bent, dit zal zij niet leuk vinden. Geef haar de tijd om zelf uit te vissen hoe jij in elkaar zit. Als je iets niet weet of kent, wees daar dan eerlijk over en ga niet liegen. Daarmee loop je het risico betrapt te worden waarna je jezelf alleen maar belachelijk zal voelen. Jezelf zijn behoort tot de meest nuttige versiertips die we maar kunnen geven.

Verleidingstactiek geslaagd?
Je bent in de smaak gevallen wanneer ze je aanbiedt je te helpen bij je proefschrift of als ze je uitnodigt voor een interessante tentoonstelling. Toppunt is wanneer ze je het nieuwste boek van Houellebecq uitleent met daarbij de woorden ‘ik weet zeker dat je dit leuk zal vinden’.

Type: zakenvrouw

Ambitieus, carrièregericht, ondernemend: de werkende vrouw is even zo aantrekkelijk als dat ze je angst inboezemt. Vergeet echter niet dat dit type vrouw, net als alle andere vrouwen, bemind wil worden.

Aanpak
Benadruk haar kwaliteiten door haar om advies te vragen met betrekking tot haar werkterrein. Dit type vrouw houdt van het idee dat een man haar nodig heeft.

Niet doen!
Praat jezelf niet omlaag. Breng je zwakke punten niet te veel ter sprake. De werkende vrouw houdt niet van opgevers en geeft juist de voorkeur aan vechters.

Verleidingstactiek geslaagd?
Wanneer ze een zakelijke afspraak annuleert om jou te zien, zit je goed!

Type: gescheiden vrouw

Haar ervaring en volwassen kijk op het leven spreken je aan. De gescheiden vrouw is fascinerend, maar ga wel voorzichtig te werk.

Aanpak
Een gescheiden vrouw vraagt om een zachte en geduldige aanpak. Geef haar het gevoel dat ze aantrekkelijk is en loop niet te hard van stapel. Sluit eerst vriendschap met haar en win haar vertrouwen.

Niet doen!
Geef geen kritiek op haar ex. Je bedoelt het misschien niet verkeerd, maar het haalt oude wonden open en de sfeer zal er niet beter op worden. Gescheiden vrouwen geven de voorkeur aan mannen die respect hebben voor haar verleden in plaats van het te bekritiseren.

Verleidingstactiek geslaagd?
Als ze je aanbiedt ‘nog iets te drinken bij haar thuis’ zit het wel goed. En als ze niet meer uit zichzelf over haar ex begint te praten.

Type: romantische vrouw

Een romantisch ingestelde vrouw is aantrekkelijk omdat ze vaak een tikkeltje naïef is, heerlijk weg kan dromen en openstaat voor onverwachte initiatieven.

Aanpak
Laat haar zien dat je gelooft in de ware liefde, maar doe dat alleen als dat ook echt het geval is. Als je hier een beetje sceptisch tegenover staat, zal ze dat direct doorhebben. Geef complimentjes, wees galant en breng haar na afloop van jullie afspraakje naar huis. Maar let op: verwacht niet meteen te veel!

Niet doen!
Verwijt haar niet dat ze te veel droomt en dat ze te veel verwacht van de liefde. De romantische vrouw heeft nu eenmaal grote verwachtingen en een sterk verlangen naar de perfecte man in haar leven.

Verleidingstactiek geslaagd?
Als ze nerveus wordt en een beetje begint te stotteren, weet je dat je op de juiste weg zit. Tel daar bij op dat ze je niet in je ogen aan durft te kijken en puntjes in haar haren draait wanneer jullie tegenover elkaar zitten en je zit gebakken!

Versiertips

Bovenstaande versiertips zijn vooral voor offline interactie bedoeld. Zoek je tips met betrekking tot online dating? Lees dan deze pagina eens door. Heb jij zelf goed versiertips die bij een bepaald type vrouw bijzonder goed lijken te werken? Deel ze hier met de andere singles.

c-date banner

Plaats een reactie