Beste steden voor single mannen

Wat zijn de leukste steden om als single van het mannelijk geslacht naar toe te gaan? De Britse website AskMen stelde een Top 29 samen (een dertigste stad beoordelen kon er kennelijk niet van af). Aan de hand van een aantal criteria én de mening van de bezoekers van de site kwam AskMen tot de ultieme stedentrip bestemming lijst voor heren. De volgende nogal simpele mannendingetjes werden beoordeeld: Het nachtleven, de bierprijs, de aanwezigheid van een aansprekende voetbalclub en uiteraard het vrouwelijk schoon. Verder werden ook het weer, de geschiedenis, “buzz” en het lokale voedsel meegewogen.

We verklappen alvast dat Amsterdam op de 29ste en dus laatste plaats is geëindigd, het volledige rapport lees je hier. Vooral op de kosten, het culinaire leven en de Buzz scoorde onze hoofdstad niet al te best. Ook de Nederlandse vrouwen werden met een 7.2 niet al te lekker beoordeeld. Het Amsterdamse nachtleven is met een 9.5 wel een aanrader voor single mannen.

Singles LondenWelke steden scoorden dan wel op alle fronten goed? Dé beste stad voor mannen zou Barcelona zijn. De Spaanse stad scoorde alleen op vrouwen en prijsniveau wat minder, maar steeg met cijfers voor de overige criteria ver boven de rest uit. Sport, weer en nightlife kregen allemaal een 8.8 of hoger. Het volledige rapport over de winnaar Barcelona lees je op deze pagina
Buenos Aires en Miami, voor ons iets minder toegankelijke steden, eindigden respectievelijk tweede en derde. Ook een stedentrip naar New York (4de) en Londen (5de) is voor de vrijgezelle kerel zeer de moeite waard. We zijn benieuwd of er ook een Top10 (of 29) wordt gemaakt van Mooie steden voor single vrouwen. Wie weet pakt een vergelijkbare website voor vrouwen dit snel op.

Heb je zelf hele andere ideeën over welke steden het best zijn voor de single man? Laat een reactie achter! Let jij bij het reizen of kiezen van een stad op dezelfde criteria als deze site? Ook discussies over in welke steden en landen de mooiste vrouwen wonen zijn natuurlijk welkom.

GD Star Rating
loading...

Laat Horen Wat Je Vindt