Mobiel internet brengt singles samen in Amsterdamse Bos

Mobiel internet zorgt voor een nieuwe dimensie in daten: 2,8 miljoen Nederlands bezitten een tablet en 29% gebruikt de tablet ook op locaties buitenshuis. Op vrijdag 13 juli konden singles zowel online als offline tijdens een speciaal evenement met elkaar kennismaken en daten in het Amsterdamse Bos. Ondanks het wisselvallige weer, waren er geslaagde matches tussen de singles, die elkaar beter leerden kennen op hun eigen picknickkleed.

Datende singles met tablet in Amsterdamse Bos

amsterdamse bosUPC en datingsite PARSHIP verbinden graag mensen met elkaar. Met mobiel internet van UPC is het is nu mogelijk om op ieder moment van de dag, waar dan ook potentiƫle partners te spreken en te ontmoeten. Op weg naar huis, in de supermarkt, in het park.

Tijdens de vrijdagmiddagpicknick- en borrel konden singles inloggen op hun PARSHIP-account om online de profielen van de aanwezige gasten te bekijken en kennis met elkaar te maken. UPC zorgde voor de mobiele verbinding en tablets. Gastvrouwen stelden de bezoekers met de hoogste matching-resultaten aan elkaar voor. Hieruit volgden een aantal geslaagde dates.

Elke gast kreeg als dank een picknickkleed mee. Meer lezen over datingsite Parship? Onze uitgebreide review geeft meer duidelijkheid over de dienstverlening van deze matchmaking website. Je vindt hem op deze pagina.

GD Star Rating
loading...

Laat Horen Wat Je Vindt