Hokjesdating: Een ontmoetingsplek voor iedereen

Datingsites in Nederland: Je wordt er tegenwoordig onder bedolven. En er zijn zoveel niches dat je door de bomen, bijna het bos niet meer ziet. Ook mensen met een beperking hebben behoefte aan liefde, respect en genegenheid, dus een datingsite speelt hier goed op in.

hokjesdatingDe initiatiefnemers van Hokjesdating.nl, Hedwich van der Goot en Gerben van der Worp, dachten hetzelfde. Op 1 september 2013 is Hokjesdating online gegaan.

Hokjesdating richt zich op mensen met en zonder een beperking, want niemand hoeft in een hokje gestopt te worden. Bovendien zijn er genoeg mensen die zich niet prettig voelen op een reguliere site. Daar is Hokjedating een ideaal platform voor.
Nu twee jaar verder, hebben de oprichters een balans opgemaakt van alle gebeurtenissen rondom de site. Deze balans heeft er toe geleid dat Hokjesdating totaal gaat vernieuwen. Op 1 februari 2015 zal Hokjesdating een totale metamorfose krijgen.

Wat verandert er bij Hokjesdating.nl?

 • De opmaak komt er anders uit te zien, aangepast aan de doelgroep en de wensen die we van onze leden hebben gekregen.
 • Het inloggen wordt dubbel beveiligd. Mensen kunnen vanaf 1 februari met hun smartphone inloggen. Je hebt geen moeilijk wachtwoord meer nodig!. Voor mensen die geen smartphone hebben, blijft de optie voor normaal inloggen natuurlijk nog wel mogelijk.
 • Er kan een melding gemaakt worden wanneer iemand zijn profiel misbruikt. Wanneer je iemand niet vertrouwt, kun je met een druk op de knop dit aan Hokjesdating doorgegeven worden. Het account wordt dan direct geblokkeerd.
 • Een primeur, en uniek in de datingwereld, is de webshop. Leden kunnen een geschenk kopen in onze webshop en anoniem versturen (uiteraard houden we de huisadressen geheim). Van een kaartje, tot dagjes uit en weekendjes weg!
 • Tot slot zal het daten een ruimer begrip gaan krijgen. Daten is niet meer langer gericht op liefdesrelaties, maar ook op maatjes en vriendschappen. Hokjesdating gaat zich richten op het samenbrengen van mensen die hier behoefte aan hebben.

Hokjesdating: een ontmoetingssite voor iedereen die buiten de hokjes denkt! Lijkt dit je wat?

Als er lezers van datingsite-ervaringen.nl die al ervaringen hebben met Hokjesdating, dan zijn we natuurlijk benieuwd wat je van de site vond! Waarom heb jij voor Hokjes Dating gekozen?

3 gedachten over “Hokjesdating: Een ontmoetingsplek voor iedereen”

 1. Je heeft gelijk Inge, Het is een verschrikkelijke website Ik schreef mij in Toen ik klaar was Zag ik niet meer dan 45 lege fotovensters Waar gaat het over? Ze kunnen zich beter op heffen.

 2. ik ben blij dat dit er is is het voledig gratis had heel kort een relatie gehad maar het ging niet; ze was onzeker

  ik hoop hier de ware te vinden het liefsd zonder handicap ik woon in huizen Noord-Holland

  ik heb een beetje hulp nodig met zoeken

  ben zeer slechtiend ik zwem 2 keer per week ga soms met de trein op pad ik zoek iemand in de omgeving van huizen hilversum bussum almere of utrecht of amersvoort amsterdam is het mogelijk dat jullie mij kunnen helpen

Plaats een reactie