e-Matching viert 15de verjaardag en schenkt geld aan goed doel

De oudste datingsite van Nederland, e-Matching, vierde recent haar vijftiende verjaardagsfeestje. Daar waar vele datingsites zijn gekomen en gegaan heeft e-Matching het altijd goed gedaan. Zo goed zelfs dat de jarige trakteert, en niet te zuinig ook.

In totaal schenkt de datingsite voor hoog opgeleide singles maar liefst 17.000 euro aan het goede doelen. Ter ere van de 15de verjaardag mochten alle e-Matching medewerkers een goed doel selecteren, en daarvan zijn uiteindelijk 9 goede doelen op de shortlist gekomen.

aapjes op rots

Eén van deze doelen mag binnenkort maar liefst 15.000 euro op haar rekening bijschrijven. Wel doel dat wordt? Dat bepalen de leden. Alle hoger opgeleide singles die lid zijn van e-Matching mogen namelijk stemmen welk doel de 15 duizend euro moet verdienen. De acht overgebleven doelen ontvangen elk 250 euro, zodat niemand met lege handen blijft staan. Wil je meebeslissen over welke organisatie het geld ontvangt? Word dan vandaag nog lid van e-Matching.

Tijdelijk heeft e-Matching namelijk ook nog een leuke actie: 3 gratis contacten leggen als men zich voor eerst op e-Matching inschrijft (of de afgelopen 3 jaar niet ingeschreven is geweest).

Goede Doelen en e-Matching

De geselecteerde goede doelen zijn de volgende:

  • Stichting AAP
  • Embracing the World
  • World of Wildlife
  • Stichting Kattenbescherming
  • Make a Wish Nederland
  • Vogelbescherming
  • Liliane Fonds
  • Stichting Brooke Hospital for Animals
  • Anak Bangsa Foundation

Het goede doel dat op 31 oktober de meeste stemmen van de leden heeft gekregen heeft krijgt van hen €15.000. Meer informatie over de geselecteerde goede doelen kun je lezen op de Verjaardagspagina van e-Matching.

TV-Gelderland maakte een korte reportage over het in Nijmegen gevestigde bedrijf. Hierin vertelt oprichter de Konink onder andere dat na jaren van groei de ledenaantallen van datingsites de laatste tijd stagneren.

Afgelopen twee maanden had e-Matching al een jubileumactie gehad waarbij nieuwe leden 15 contacten mochten leggen richting andere actieve leden. Nu mag dat nog steeds met 3, dus wees er snel bij! Wil je meer lezen over de werkwijze van deze datingsite, dan kun je hier een uitgebreide review lezen, waar ook wordt ingegaan op de werkwijze van deze datingsite voor hoog opgeleide singles. Een alternatief is Academic Singles, al is deze site duur en tamelijk onbekend.

c-date banner

Plaats een reactie