Gewoon Single; vooroordelen, misvattingen en andere ongemakken

Onlangs kwam Gewoon Single; vooroordelen, misvattingen en andere ongemakken uit bij Uitgeverij Scriptum. Het is te koop via Bol.com.

Het leven van de gemiddelde single gaat niet altijd over rozen. Vooral de zoekende single heeft brede schouders nodig om de vele opmerkingen, vragen en (voor)oordelen op te vangen. Als je alleen bent ben je per slot van rekening maar ‘zo alleen’, daar wordt niemand vrolijk van.

cover boek gewoon single

Niet zielig

Is er wat mis met de single? Ligt het ergens ‘ook een beetje aan henzelf’ dat ze single zijn want ‘ze is ook best moeilijk en veeleisend hoor’. Een single moet stiekem of openlijk ongelukkig zijn, lijkt wel. Maar ook al zijn er sneue momenten, de single is niet zielig en zit niet thuis weg te kwijnen; het beeld over de single moest worden aangepakt.

Aan de hand van interviews en persoonlijke verhalen schetst Karin Ramaker in Gewoon Single een realistisch beeld van de singles van nu: de voordelen van de alleenheerschappij in je eigen huis, de goedbedoelde maar soms kwetsende adviezen van de omgeving, de absurde ervaringen in het online daten, kortom de ups en downs van het single-bestaan. Herkenbaar, hilarisch en soms confronterend voor iedereen die single is.

Over de auteur van Gewoon Single: Karin Ramaker

Karin Ramaker (1973) is blogger en initiatiefnemer/organisator van allerlei (crossmediale) internetprojecten. Verder verzorgt ze blogworkshops en geeft ze blogadviezen voor bedrijven. Eerder verscheen van haar: Opkrabbelen, nadat je op je bek bent gegaan.

Auteur: Karin Ramaker
Genre: non-fictie
ISBN nummer: 9789055947935
Aantal bladzijden: 167
Prijs: € 17,95
Lees meer over het boek op Bol.com

Als er lezers zijn die het boek hebben gelezen vinden we het natuurlijk leuk als je hier onder een korte recensie achterlaat. Mocht je het boek willen lezen kun je het bestellen bij de Uitgeverij. Ken je nog andere leuke single (zelfhulp)boeken als Gewoon Single die we hier zouden kunnen bespreken? Geef ons een seintje. Ook interessant wellicht: het boek ‘Verb(l)ind me’ van Martijn van Gameren, over daten na een scheiding.

c-date banner

Plaats een reactie