Niet alleen maar single

Happy Singles of incomplete zielen die ongewild zonder man door het leven gaan: iedereen denkt weer anders over de groep single vrouwen. Sociaal psycholoog Maarten Berg en psycholoog en gedragskundige Wanda Klein schreven er een boek over: “Niet alleen maar single: Vrouwen over liefde, dating & seks”.

Het boek is het resultaat van een grootschalige enquĂȘte naar gevoelens, opinies en ervaringen onder single vrouwen. Vrouwen luchten hun hart over toekomstdromen, eenzaamheid, daten, vriendschap, mannen, onzekerheid en seks. De karikaturen Happy Single en oude spinster blijken lang niet voor alle single dames te gelden, maar toch ontstaan in het boek duidelijke patronen. De verhalen roepen zowel een lach als inspiratie op; een aanrader voor alleenstaande vrouwen die graag de ervaringen van hun “lotgenoten” zouden lezen.

Niet alleen maar single is verschenen bij uitgeverij Prometheus. Op hun website kun je meer informatie over dit werk lezen. Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel of via online boekenwinkels.
Genre: non-fictie
ISBN nummer: 9789035135727
Aantal bladzijden: 416

Als je dit boek gelezen hebt, of er misschien zelfs aan meegewerkt hebt lezen we graag je reacties.

GD Star Rating
loading...

Laat Horen Wat Je Vindt