Singlessite Online Magazine

In de categorie “Sites voor Singles” bespreken we verschillende non-datingsites speciaal voor alleenstaanden. We trappen af met de website singlessite.nl, een online magazine voor single dames en heren. Kwalitatief één van de betere sites in dit genre; ze bestaan dan ook al sinds 2004, toen de site werd opgericht door Monique Johann-Holtmaat. De website is gelanceerd om een duidelijk overzicht te geven van betrouwbare single-gerelateerde organisaties. Het afgelopen decennium is het aantal websites dat zich singles als doelgroep heeft gesteld explosief gegroeid. Singlessite.nl biedt inzicht in welke sites met betrekking tot bijvoorbeeld singlereizen, dating en uitgaan een meerwaarde hebben ten opzichte van de rest van het aanbod.

De site kent enkele hoofdrubrieken: Actueel, Onderzoek, Dating, Reizen, Relaties, Uitgaan en Lifestyle. In de rubriek Actueel vind je onder andere single-gerelateerde nieuwsberichten en oproepjes vanuit de media die op zoek zijn naar alleenstaanden. Vooral de rubriek Onderzoek is een interessante; hierin lees je de resultaten van de onderzoekjes die singlessite.nl onder haar leden heeft gehouden. Het gaat hier vrijwel altijd om liefdesgerelateerde enquêtes.

Iedereen kan lid worden van de site: je krijgt dan indien gewenst de nieuwsbrief en je profiteert van kortingen en acties van speciale singlesites, zoals bijvoorbeeld aanbieder van single reizen- en vakanties en singlesfeesten. Ook kun je je eigen profiel samenstellen. Let op: de site is géén datingsite!
In de rubriek Dating worden de betere datingsites uitgelicht. Artikelen binnen Lifestyle gaan vaak over carrière, geld en gezondheid. ook kun je er columns lezen. Onder Reizen vind je eigenlijk het totale aanbod van kwalitatief hoogstaande singlereizen; van één-ouderreizen en groepsreizen tot avontuurlijke singlevakanties, natuurreizen en weekendjes weg. Op het Singlessite Blog wordt wat dieper in gegaan op al dan niet actuele onderwerpen, en de agenda biedt je de mogelijkheid ook naast internet leuke activiteiten te ondernemen. De site is kortom een absolute aanrader, en is tot nu toe de meest complete site die we zijn tegengekomen. Gebruik je Twitter? Dan kun je Singlessite volgen via @singlessite. Ons eigen twitteraccount is @singlenieuws.

GD Star Rating
loading...

Laat Horen Wat Je Vindt