Booksforsingles.nl Boekenoverzicht

In de rubriek Boeken voor Singles bespreken we (nieuwe) boeken die enigszins met het thema “single zijn” te maken hebben. Nu is er ook een website die zich gespecialiseerd heeft in het vinden van interessante boeken voor singles, en deze website willen we dan graag ook bij u introduceren. De site Booksforsingles.nl is een initiatief van Relatiebureau InterDuo, en heeft als doel boeken die op één of andere manier kunnen bijdragen aan gelukkig vrijgezel bestaan of een hartstochtelijke en liefdevolle relatie op één plek online te verzamelen.

Op de website treft u vele categorieën aan waarin u boeken vindt die voor u mogelijk interessant zijn. Deze categorieën zijn daar waar nodig weer onderverdeeld in subcategorieën als bijvoorbeeld fictie en non-fictie.

Een intrigerende rubriek is “flirten en versieren”, waar je boeken aantreft die je kunnen helpen wat succesvoller te worden in het liefdesspel.Dit type boeken is kennelijk populair; op het moment van schrijven staat het boek “Masterflirt: Zo versier je iedere vrouw” bovenaan de bestseller-lijst die je rechtsboven op de site kunt raadplegen. Ook boeken over intimiteit en seks worden goed verkocht.

Andere thema’s waar meerdere werken over beschikbaar zijn zijn onder andere: Psychologie & Relaties, Werk, Lifestyle, Spiritualiteit en Persoonlijke Groei. Onderaan de website vind je een overzicht van de laatst uitgekomen titels. De boeken kun je via de website bestellen; deze worden dan door de gerenommeerde webwinkel bol.com bij u thuis afgeleverd.

Lees je zelf wel eens singleboeken of zelfhulp boeken? Heb je hier wat aan, en is de markt zo langzamerhand niet verzadigd met dit type gidsen? De comment-sectie staat wagenwijd open voor ervaringen met singleboeken.

GD Star Rating
loading...

Laat Horen Wat Je Vindt