Van alle smartphone bezitters hebben Android gebruikers het vaakst seks op de eerste date

Singles die een Android telefoon bezitten zijn eerder geneigd na een eerste date tussen de lakens te duiken dan iPhone- en Blackberry eigenaren, zo blijkt uit een onderzoek van datingsite Match.com

androidMannen en vrouwen met een Android smartphone hebben ook vaker one-night-stands. Het onderzoek werd gehouden onder Canadese single mannen en vrouwen. Op de vraag: “heb je wel eens seks gehad op de eerste date?” antwoordde 62% van de Android gebruikers positief. Bij de iPhone en BlackBerry lag dit percentage lager, respectievelijk 57% en 48%

Op de vraag: “heb je wel eens een one-night stand gehad?” werd door 55% van de Android-gebruikers bevestigend geantwoord. De helft van de iPhone bezitters en slechts 47.6% van de BlackBerry had in het verleden een avontuurtje voor één avond beleeft. Ook zijn Android bezoekers het meest op datingsites te vinden.

iPhone bezitters mogen dan minder snel tussen de lakens duiken, uit onderzoek van datingsite OKcupid blijkt dat ze wel de meeste sekspartners hebben van alle smartphone gebruikers. Zie onderstaande afbeelding.

iphone android dating

In principe zou dit natuurlijk kunnen, maar wij denken dat een van deze twee onderzoeken niet klopt. Singles die niet te lang wachten met seks zullen over het algemeen ook de mensen zijn die in hun leven de meeste bedpartners verzamelen.

Uit deze afbeelding blijkt juist dat Android bezitters het kleinste aantal verschillende sekspartners heeft gehad; zo’n 6 gemiddeld. “Blackberry’s” hebben met gemiddeld acht verschillende personen seks gehad, en de iPhone bezitters, en dan vooral de dames, spannen de kroon met ongeveer 10 bedpartners.

Bovenstaande afbeelding is afkomstig van het weblog van OKcupid, de datingsite die afgelopen week nog de Award voor Beste datingsite ter wereld wist te winnen. Match.com werd trouwens tweede tijdens deze verkiezing.

c-date banner

Plaats een reactie