Match4me introduceert waardenprofiel voor nog nauwkeuriger matchen

Datingsite voor hoog opgeleiden Match4me heeft een nieuwe feature aan haar website toegevoegd: het waardenprofiel. De site, waar we eerder al een uitgebreide recensie over schreven, denkt singles nu nog nauwkeuriger te kunnen matchen.

Met jouw waardenprofiel laat je aan de andere leden hoe jij in het leven staat. Dit blijkt natuurlijk deels al uit je gewone profiel, maar deze methode maakt de zaak lekker visueel én je kunt waarden van matches makkelijk met elkaar vergelijken. Voor elke single worden twee diagrammen samengesteld: één voor levensinvulling (zie afbeelding) en één met levenshouding.

waardenprofiel match4meLinks zie je een “Levensinvulling” voorbeelddiagram. Hier in is te zien wat de alleenstaande in kwestie graag doet, en waar hij of zij in verhouding veel tijd aan besteedt.

Raakvlakken

Door dit diagram op het diagram van een potentiële date te leggen kun je zien wat de raakvlakken zijn op het gebied van levensinvulling. Aangezien vrije tijd schaars is is het prettig als koppels hun vrije uurtjes tenminste voor een deel op dezelfde wijze wensen in te vullen.

Kernwoorden

Om een diagram over levensinvulling te maken moeten er keuzes gemaakt worden; voor de volgende kernwoorden is gekozen:

  • Persoonlijke Ontwikkeling
  • Thuis
  • Wonen
  • Materiële Zaken
  • Samen Zijn
  • Uitgaan en Reizen
  • Vrienden
  • Kinderen
  • Carrièregericht

Datingsite Match4me is samen met e-Matching, Parship en eDarling dé relatiesite voor hoog opgeleide singles. De dienst onderscheidt zich ten opzichte van Parship en eDarling.nl door een lagere abonnementsprijs. Wil je meer weten over Match4me.nl dan kun je onze review lezen, waarin dieper wordt ingegaan op hun werkwijze en de verschillende abonnementsvormen.

Persoonlijke Test vs. Levenswaardendiagram

Parship en eDarling maken gebruik van een uitgebreide persoonlijkheidstest en daar is de prijs dan ook naar; nu introduceert Match4me dus ook een soort matchingsysteem terwijl hun prijzen gelijk blijven. De diagrammen geven weliswaar misschien ene iets minder duidelijk beeld, maar je hoeft er niet diep voor in de portemonnee te tasten. Een slimme zet van deze datingsite, wat denken jullie?

c-date banner

Plaats een reactie