FunMatch, meeting community voor singles en alleenstaanden

Op 01 Oktober introduceert Internet Service Maré een nieuwe online meeting community voor singles en alleenstaanden: funmatch.nl. Deze nieuwe site biedt een platform voor singles en alleenstaanden die bewust kiezen om alleen te zijn/blijven en opzoek zijn naar nieuwe contacten om samen gemeenschappelijke hobby’s uit te oefenen, leuke dingen te ondernemen of nieuwe vriendschappen aan te knopen.

funmatch communityFunmatch biedt met dit concept een netwerk voor singles en alleenstaanden om nieuwe mensen te leren kennen via het internet. Steeds meer mensen kiezen ervoor om bewust single of alleen te zijn. Eén deel van deze groep in Nederland maakt moeilijk nieuwe contacten of vriendschappen. Bijvoorbeeld na een verandering in leefsituatie, denk daarbij aan een verhuis of scheiding.

Een ander deel van de groep zoekt gericht naar mede singles waarmee zij gemeenschappelijke hobby’s en interesses kunnen delen, zoals samen sporten of reizen. Bij Funmatch draait het allemaal om FUN en SAMEN leuke dingen doen zonder de druk van een relatie of sex op de achtergrond.

Het profiel van de single of alleenstaande op Funmatch.nl laat duidelijk zien waarin hij of zij geïnteresseerd is en waar die persoon naar op zoek is. Doormiddel van chatten of berichten schrijven kunnen de eerste contacten gelegd worden. Funmatch en haar toekomstige leden hechten veel waarde aan privacy, vertrouwen en bescherming van persoonsgegevens. Zij streeft naar een transparant netwerk waar leden zonder argwaan en angst op zoek kunnen gaan naar nieuwe mensen om samen activiteiten te ondernemen in de verschillende aspecten van het vrijetijdsleven.

Culinaire, Culturele en andere activiteiten

De site is opgebouwd uit 6 hoofd activiteiten te weten sporten, uitgaan, reizen, wellness, cultuur en culinair. Via een doorlopende agenda op het platform kunnen leden dagelijks kijken welke nieuwe singles of alleenstaanden zich ingeschreven hebben op het netwerk en voor welke activiteiten zij iemand zoeken of welke interesses zij hebben waarbij zijn gelijkgezinden zoeken. Aan de hand van fijn gedefinieerde zoekopdrachten worden profielen ook gematched aan de hand van de ingevulde gegevens zoals hobby’s, geslacht, leeftijd en woonplaats.

Vanaf maandag 17 september is er een nieuwe plek tussen de social media’s en dating/relatie websites speciaal voor singles en alleenstaanden die graag zo willen blijven en toch leuke mensen zoeken of willen ontmoeten om gemeenschappelijke interesses en hobby’s mee te delen: funmatch.nl

GD Star Rating
loading...

Reacties

2 Reacties naar “FunMatch, meeting community voor singles en alleenstaanden”
  1. Germaine schreef:

    Leuke site! Alleen nog iets meer leden en is perfect dan. Dit is weer eens wat anders dan gelijk de druk van de relatie op de achtergrond.

  2. Henry schreef:

    Een hele gezellige site waar je ook gewoon op een normale manier andere mensen kan ontmoeten. Ik vind het vooral handig dat je ziet wat andere mensen graag willen doen en dat je direct met elkaar in contact kan komen.

Laat Horen Wat Je Vindt