Christelijke Dating Be2 voor Christenen

Christelijke singles, waar vind je ze? Speciaal voor Christelijke single mannen en vrouwen is er Be2 Christelijke dating (zie hier de uitgebreide website).

be2 logo

Wat is Christelijke Be2?

Niet dat gelovigen op de reguliere datingsites geen geschikte partner zouden kunnen vinden, maar daten met mede-gelovigen is vaak net even prettiger. Je weet waar je aan toe bent. Op Be2 Christelijke Dating zijn gelovigen van elke kerkelijke stroming welkom; Protestanten, Katholieken, Gereformeerden enzovoort. Let op: het gaat hierbij niet om een site exclusief voor gelovigen, maar omdat zij er wel op adverteren vind je er hier meer dan op de overige grotere sites.

Dat christenen minder via internet zouden daten is een fabeltje; de zoekvolumes binnen Google laten zien dat zeer veel gelovige singles het web opzoeken om een leuke langdurige relatie te vinden. De kerk is hier ook een stuk minder streng dan vroeger geworden: internet wordt als medium volledig geaccepteerd. Christen Dating neemt daardoor een vlucht, en de beste manier om gelovige vrijgezelle vrouwen of mannen te vinden is via deze datingsite. Let wel; niet iedereen zit gelijk op een huwelijk te wachten, maar onderling respect is er uiteraard voor elk lid.

Gelovige Singles zoeken

Het voordeel van een christelijke datingsite is sowieso dat de leden die zich hebben ingeschreven het kennelijk belangrijk vinden dat de potentiële partner hetzelfde geloof en zelfde levensvisie deelt als hij- of zijzelf. Het gezegde “twee geloven op één kussen, daar slaapt de duivel tussen” is natuurlijk rijkelijk overdreven, maar het is wel fijn als je partner over belangrijke levensbeschouwelijke zaken denkt als jijzelf.

Evangelische en Reformatorische alleenstaanden treffen elkaar op deze site, waar ze kunnen chatten en daten. Ook voor een gewone vriendschap is deze site uitermate geschikt.

Geloof in Jezus Christus is een belangrijke “eis” voor veel single mannen en vrouwen, daarom is het prettig dat er speciale online ontmoetingsplaatsen zijn voor hen. Lees onderaan dit artikel meer over de bijzonderheden van deze datingsite, of neem gelijk een kijkje bij Christelijke Be2

*** Direct naar de website van Be2, Dating voor Christenen: klik ***

Foto Website

Christelijke singles

Cijfers en Kosten Christelijke Be2.nl

Aantal Leden: 23.151.000 Christelijke single vrouwen en mannen.
Man/Vrouw verhouding: 43% mannen, 57% vrouwen
Kosten Be2 Christen Dating (betaald abonnement cq full member):

 • Prijs voor 1 maand: € 39.95
 • Prijs voor 6 maanden: € 179,40 (gemiddeld € 29,90 per maand)
 • Prijs voor 1 jaar: € 358,80 (gemiddeld € 358,80 (is € 29,90 per maand)

Als u besluit een betaald abonnement af te sluiten kunt u betalen met de creditcards Mastercard en Visa. Waarschijnlijk ook met iDEAL of per (automatische) incasso maar dit wordt niet expliciet op de site vermeld.

Be2 Opzeggen

Opzeggen en afmelden kan via de volgende wegen: een brief aan: Be2 S.a.r.l. Klantenservice / Opzegging, 291, Route d’Arlon, L-1150 Luxemburg ,Luxemburg. Ook kunt u dit doen per fax: +31-20-8907910 of met een emailtje: klantenservice@be2.nl. Zorg er voor dat u tenminste 14 kalenderdagen voor uw huidige abonnement afloopt opzegt. Een overeenkomst wordt automatisch verlengd!

ActiviteitGratis LidmaatschapBetaald Lidmaatschap
Foto's bekijkenja, onscherpja
Interesse bericht sturenneeja
Tekst berichten sturenja, 1 bericht naar 1 aanbevolen partnerja
Reageren op berichtenneeja
Foto(s) plaatsenja (5)ja (5)
Profielen bezoeken / Zoekfunctiejaja
Persoonlijkheidstest doenjaja
Mobiel daten / Appnvtnvt
Chatbox toegangnvtnvt

Bedrijfs- & Contact Informatie

Hoofdkantoor be2 S.à.r.l.
Adres: 291, Route d’Arlon
L-1150 Luxembourg
Luxembourg
website: www.be2.nl

Bijzonderheden

 • De datingsite geeft tips en aanwijzingen hoe u uw dating-profiel kunt verbeteren.
 • Zij garanderen u contact met op zijn minst tien andere Premium Leden als u zelf full member bent.
 • De klantenservice staat wanneer u die nodig heeft voor u klaar. Snel, direct en gratis.
 • Samen met opzoeknaarjou.nl, mijndating.eu, CrossPoint, WAYLF en Christianmatch.nl gericht op christelijke singles.
 • Be2 houdt net als sommige andere christelijke datingsites een eigen weblog bij met leuke dating nieuwtjes.
 • De site is speciaal voor serieuze Christelijke singles; mensen die een one-night-stand of puur seksuele relatie zoeken zijn hier afwezig.
 • Islamitische in plaats van Christelijk en op zoek naar een goede site? Lees de Muslima.com review.
 • Overzicht van 7 christelijke datingsites, als je toch liever een andere site hebt.

Als u al bekend bent met datingsites voor mensen met een specifieke religie lezen we graag uw reacties terug op deze pagina. Ook uw ervaringen met deze site zijn voor ons belangrijk, zodat we onze lezers kunnen informeren over de voor- en nadelen van de dienst. Uw succesverhalen of eventuele klachten zijn natuurlijk ook zeer welkom! Heeft u betere of slechtere ervaringen met andere christelijke datingsites? Schroom niet en laat een reactie achter.

c-date banner

1 gedachte over “Christelijke Dating Be2 voor Christenen”

 1. Schandalig duur zo’n abonnement, alsof iedereen dat geld ervoor kan betalen!

  Zou niet moeten kunnen, dat bepaalde kosten van een website en beheer betaald moeten worden is begrijpelijk maar dat ik hier 40 euro per maand neer moet tellen om een gelijkgestemde tegen te komen is commercieel uitbuiten van Christelijke daters .

  Dit voelde al niet goed!

Plaats een reactie