Spontaan, leuk & gezellig

Het single bestaan in de grote stad is hot. Op televisie waren al enkele dramaseries over singles in stedelijke gebieden te zien, maar ook in de literatuur is het een geliefd onderwerp geworden. Onlangs verscheen het boek “Spontaan, leuk & gezellig” van Dominique Haijtema, een onvervalste chicklit over het single bestaan in Amsterdam.

Aurora is het zat om zich als single dertiger in Amsterdam steeds te moeten verantwoorden. Waarom heeft zij nog steeds geen relatie? Is haar eisenpakket te groot? Heeft ze angst om zich te binden? Geforceerd opgewekt roept ze dat er niet zoveel met haar aan de hand is. Dat ze zeker niet niet desperate is en dat een relatie ook niet heilig is.

Toch vraagt ze zich af of zij als onafhankelijke, succesvolle vrouw in de 21ste eeuw een man nodig heeft die haar leven ‘compleet’ maakt. Dat is het begin van een chaotische en moderne zoektocht naar een partner. Ze ontmoet via internet types als de surfbankier en een Viking met vulpen. En verbaast zich over volwassen mannen die ‘okidoki’ zeggen, knipogende smileys gebruiken of zich ’s ochtends ineens vrouw en kinderen herinneren.

Welkom in de hel die dating wordt genoemd en waar niemand echt op zoek is. Waar iedereen zich als spontaan, leuk en gezellig presenteert. En als ze zich plotseling midden in een relatie bevindt, blijkt niets meer wat het lijkt. Zal Aurora vinden wat ze zoekt? Is er wellicht een kleine kans dat het echte leven alsnog lijkt op een romantische komedie?

Het boek is een uitgave van Uitgeverij AW Bruna. Op de website kun je meer info over dit boek lezen. Spontaan, leuk & gezellig is verkrijgbaar in de boekhandel of via de bekende webwinkels.
Genre: chicklit
ISBN nummer: 9789022997192
Aantal bladzijden: 416
Prijs: € 17,95

Je (korte) recensie over Spontaan, leuk & gezellig lezen we graag terug in de reacties. Zijn er andere must-read chicklits? Tips zijn altijd welkom.

c-date banner

Plaats een reactie