Grenzeloos Verliefd: boek naar aanleiding van de tv-serie

Het goed bekeken televisieprogramma Grenzeloos Verliefd heeft nu een eigen boek, waarin zestien dames geportretteerd worden die Nederland hebben achtergelaten om dicht bij hun geliefde te kunnen zijn.

Grenzeloos Verliefd boek cover Freelance journaliste Martine Bruynooge vroeg de vrouwen en hun relaties over hun kennismaking en hoe het nu met hen gaat. Het boek gaat verder waar de TV-serie stopte.

Dat de stellen niet stilgezeten hebben wordt duidelijk; er zijn kinderen verwekt, bruiloften gevierd en ondernemingen opgezet. Landen die aan bod komen zijn onder meer Argentinië, Peru, Guatemala, Tanzania , Spanje, Mexico, Zambia, Marokko, Kameroen, Australië, Zuid-Afrika en Turkije. Ruim drie honderd pagina’s doen verslag over het huidige leven van de verliefde koppels.

Het boek geeft een leuke inkijk in het leven dat de dames nu leiden, en is sinds november 2011 in online en in de boekhandel te koop. Het werk is een uitgave van uitgeverij House of Books.

Het televisieprogramma Grenzeloos Verliefd is inmiddels al toe aan het vijfde seizoen, en is elke zondagavond om 19:55 te zijn bij Net5. In de uitzending van vandaag (6 november) staat Marcia centraal, die tijdens een kookcursus in Marokko valt voor de Marokkaan Maroud. Het stel woont samen in een klein dorp op het platteland, maar samenwonen zonder getrouwd te zijn is men hier niet gewend.

Auteur: Martine Bruynooge
Genre: non-fictie
ISBN nummer: 9789044331820
Aantal bladzijden: 320
Prijs: € 16,95

Laat ons weten wat je van deze Net5 serie vindt! En als je dit boek gelezen hebt zijn we uiteraard ook erg benieuwd naar je mening. Je reacties kun je hier onder achterlaten.

GD Star Rating
loading...

Reacties

Eén Reactie naar “Grenzeloos Verliefd: boek naar aanleiding van de tv-serie”

Trackbacks

Lees wat anderen te melden hebben over deze post...
  1. […] streden om een stoere single. Het programma Grenzeloos Verliefd is (waar onlangs trouwens een boek over verscheen) is echter het bekendste liefdesprogramma dat zich in andere landen afspeelt. Andere actuele […]Laat Horen Wat Je Vindt