Puur Slim Stijlvol – Een bewuste lifestyle van Angelique Broers

boek Puur Slim StijlvolPuur Slim Stijlvol – een bewuste lifestyle, geschreven door lifestyle-coach Angelique Broers

Praktische levenslessen om jezelf beter te leren begrijpen en zelfverzekerd de vrouw of man van je leven te ontmoeten op een pure, slimme en stijlvolle manier! Het boek is hier online te bestellen.

Zie je je eigen schoonheid en kwaliteiten eigenlijk wel en word je vervolgens door de buitenwereld gezien zoals jij gezien wilt worden? Of is dat de reden dat je steeds op dezelfde voor jouw “verkeerde” partner valt?

Welke “match” voor het leven past nu het beste bij jou? Welke kleur DNA kun je in de gaten gaan houden voor de juiste partner en waar nog meer je op kunt letten al voordat je gaat daten.

Kleuren

Welke kleuren draag je en wat zegt dat over jou? Hoe is je uitstraling ? Hoe zou je het vinden om je angsten los te kunnen laten die jou ervan weerhouden de juiste partner te ontmoeten, en weer vol enthousiasme de man of vrouw van je leven te gaan tegenkomen.

Wat doe je allemaal om jouw droompartner te ontmoeten en te houden? Hoe ziet je online advertentie eruit?

Hoe ga je om met je date dan wel online of offline? Ken je de gedragsregels waar mannen en vrouwen op kunnen afknappen dan wel gecharmeerd van zijn?

Puur Slim Stijlvol, een bewuste lifestyle, zorgt ervoor dat je blij wordt met je:

  • Lichaam
  • Innerlijk
  • Talent
  • Uiterlijk
  • Relatie

“Als een echte Rules-vrouw weet Angelique Broers als geen ander hoe je je moet gedragen en kleden als een echte CUAO, ‘a Creature Unlike Any Other’, een creatie zoals er geen tweede van is. Haar adviezen zullen je helpen een zelfverzekerd persoon te worden!”

Ellen Fein en Sherrie Schneider

Auteurs van THE RULES Amerika’s nummer 1 experts in Daten.

* het boek is aan de vrouw gericht in dit boek maar heel makkelijk te lezen voor mannen ook. Veel mannen zeggen door het lezen van dit boek zichzelf maar zeker de vrouw beter te begrijpen.

cover book

Auteur: Angelique Broers
Genre: Lifestyle-advies
ISBN nummer: 9789995790004
Aantal bladzijden: 250
Prijs: € 23,00
Bestellen kan via angeliquebroers.com
E-book bestellen kan ook, dit kost € 14,99: angeliquebroers.com

Over de schrijfster van Puur Slim Stijlvol

Angelique Broers is een oranje Nederlandse. Met roots uit Amsterdam, geboren en getogen in Limburg en sinds 2005 woonachtig afwisselend in Zuid-Frankrijk en Andorra. Al vanaf jonge leeftijd houdt ze ervan stijlvol te zijn. Verlegen als ze was probeerde ze het leven wel altijd positief te benaderen en is ze enthousiast over alles wat ze kan leren om zichzelf en de medemens beter te leren begrijpen.

Gepassioneerd over styling is ze in het algemeen maar altijd op een persoonlijke, unieke en tijdloze manier. Ze zegt zelf dat ze de academy van “self-made women” heeft gevolgd, autodidact
nieuwsgierig van aard en ambitieus is.Met visual merchandising op modegebied en ervaringen als verkoopmanager interieur styling, is ze alweer 25 jaar als zelfstandig ondernemer actief.

Enkele Reacties van lezers:

Om als paarse man het boek ‘puur,slim,stijlvol’ te lezen was een openbaring,
met behulp van de kiembladenkleurleer maak je een reis die jou inzicht
geeft in jezelf en geeft antwoord op vele waarom’s .
Angelique schrijft dit met een open, positieve en toegankelijke manier
en geeft veel voorbeelden uit niet alleen de ervaringen van anderen
maar ook vanuit haar eigen leven.
Een boek vol inspiratie en handvatten voor een rijker leven, uit het
oogpunt van de vrouw geschreven maar wat mij betreft ook een must voor
iedere man. Ik heb weer zin gekregen om te daten! Dank je wel! Liefs Ron

“Ik vind het een inspirerend boek. Ik zag meteen dat ik een lichtgroen type ben. Ik heb best veel kleurige kleding in mijn kast hangen, maar ik koos eigenlijk al snel voor het meest praktische. Ik ben me nu veel meer bewust, dat ik ook andere setjes kan maken en wat meer moeite kan doen met je en dat helpt weer hoe ik me voel. Dus dankjewel voor de tips, ben blij dat ik het gekocht heb. Debby

“Wat een openbaring dit boek, vooral hoofdstuk 12 deed mij beseffen dat ik jarenlang verkeerd mijn relaties begonnen ben. Ik ben nu op de manier van Angelique aan het daten, en dat bevalt mij heel goed. Ik heb inderdaad ook meer kleur aan mijn leven gegeven hierdoor. Ik ben een blij oranje mens! Sybille.”

Dit boek gun ik iedereen, inspirerend, prettig en leerzaam om te lezen. Een aanrader om jezelf of een ander cadeau te geven! Yvonne – Limburg

c-date banner

Plaats een reactie