Dit Ben Ik, Dating op RTL Lounge

Lid van Pepper? RTL wil met hun datingprogramma Dit Ben Ik singles de gelegenheid geven extra in de aandacht te komen. In de datingshow, die uitgezonden wordt op RTL Lounge, zie je een filmpje van de single man of vrouw van de week. Daarnaast worden gedurende de week 4 potentiële matches aan de vrijgezel voorgesteld, ook door middel van filmpjes. Pepper is één van de grote datingsites waar we een uitgebreide review over hebben geschreven.

dit ben ik rtl Aan het einde van de week kiest de single welke van de daters het beste bij hem of haar past. Vervolgens heeft hij of zij nog één extra date: de grote finale. Hierna wordt besloten of er nog meer dates in het verschiet liggen voor het koppel.

Uitzendingen

In eerdere uitzendingen gingen de dames Chanien, Femke, Vera, Carlijn, Erica, Nicolette, Sabine en Tamara daten met vier onbekende mannelijke singles. De mannelijke deelnemers tot nu toe zijn Sander, Goos, Sjon, Jaco en Niels. Op het Pepper Blog kun je hun filmpjes bekijken en meer te weten komen over deze mannen en vrouwen. Een voorbeeldfilmpje van Dit Ben Ik, in dit geval van de Amsterdamse single Carlijn, kun je hier onder bekijken:

Dit Ben Ik is dagelijks te zien bij RTL Lounge, het themakanaal van RTL4. Ze zoeken nog deelnemers: ben jij een single tussen de 25 en 40 jaar oud en ga je graag daten met vier andere single dames of heren? Meld je dan aan en zorg dat je jezelf leuk en origineel presenteert in een eigengemaakt filmpje. Aanmelden en meer lezen doe je via deze link. (RTL ID is vereist, deze kun je gelijk aanmaken). Waarschijnlijk moet je ook een profiel op Pepper.nl hebben, maat dit wordt niet geheel duidelijk.

Pepper

Over de nieuwe datingsite van RTL, Pepper, schreven we al eerder een uitgebreide review. Duidelijk is dat ze online dating simpel en effectiever willen maken. Wat verder opvalt is de website vrij basic is en geen nutteloze tierelantijnen bevat. De dienst is niet gratis, maar in vergelijking met veel andere datingsites niet erg duur. De site valt kennelijk in de smaak, prompt in het eerste jaar werd Pepper genomineerd voor de Website van het Jaar in de sectie Dating. Gewonnen werd er niet, Paiq ging er in 2011 met de prijs vandoor.

Of het dating programma bij succes naast op RTL Lounge ook op een reguliere RTL zender wordt uitgezonden is vooralsnog niet bekend. Kijk jij wel eens naar dit tv programma, of ben je zelfs een van de deelnemers? We lezen je mening en ervaringen graag terug. Denk jij dat het maken van een filmpje voor een datingsite een goede manier is om jezelf neer te zetten? Als je een profiel hebt op Pepper; hoe bevalt deze site?

c-date banner

Plaats een reactie