Daten in het Donker vanaf maart terug op televisie

Vanaf 6 maart aanstaande is het datingprogramma Daten in het Donker terug op de Nederlandse Televisie. De TV-show, waarin singles elkaar in het donker leren kennen, zal komend seizoen niet meer op RTL5 (van datingsite Pepper) te zien zijn, maar bij vrouwenzender Net5. Ook de presentatrice is nieuw: Gigi Ravelli volgt Renate Verbaan op als programmaleidster.

daten donkerKan je voor iemand vallen waar je lang mee hebt gepraat, aan gevoeld en geroken hebt, maar nog nooit in levende lijve hebt gezien? In het televisieprogramma Daten in het Donker nemen drie vrijgezelle heren en drie single dames deze proef op de som en gaan met elkaar op date in het donker. Ontmoetingen vinden alleen plaats in de BlackBox, waar de singles elkaar weliswaar goed kunnen leren kennen (en een beetje voelen en rommelen wil nog wel eens voorkomen), zien kunnen zij elkaar niet.

In de loop van het programma, waarin Gigi Ravelli de single mannen en vrouwen bijstaat, krijgen de kandidaten steeds meer informatie over hun date. Zo ontmoeten ze bijvoorbeeld een moeder of ex-vriend of -vriendin van hun date te zien. Uiteindelijk blijkt of er ook bij kennis van het uiterlijk een match is. Is liefde blind?

Eerste aflevering 6 maart

Door het succes in Nederland is de formule Daten in het Donker door productiebedrijf Talpa inmiddels al aan twintig andere landen verkocht. Het nieuwe seizoen is vanaf 6 maart te zien bij Net 5, om 20:30 uur. Zelf op zoek naar een date? Probeer een online datingsite (uiteraard gewoon mét foto’s).

Daten in het Donker lijkt nog steeds op zoek te zijn naar kandidaten. Ben jij een single man of vrouw tussen 25 en 40 jaar en wil je meewerken aan een grensverleggend avontuur met 5 andere singles? Meld je dan aan als kandidaat voor dit datingprogramma op de officiële website.

e-matching banner

Plaats een reactie