16 knappe singles daten in de natuur: RTL’s Love in the Wild is van start

Deze herfst staan er weer tal van nieuwe dating- en liefdesprogramma’s op stapel, waaronder Love in the Wild, gepresenteerd door Froukje de Both. Inmiddels zijn er al twee afleveringen van deze datingshow voor mooie mensen op de buis geweest. Ben je zelf op zoek naar een knappe date? Klik hier

8 knappe vrouwen, 8 mooie mannen: love is in the air

In Love in the Wild gaan 8 goed uitziende mannen en 8 evenzo knappe vrouwen de strijd aan met de natuur, zichzelf en oh ja, liefde speelt ook een rol. Het nieuwe stel dat na 8 weken als winnaar uit de strijd komt, wint samen een mooie droomreis voor twee personen naar een exotische bestemming.

love in the wild deelnemersHet programma is gebaseerd op een Amerikaans format, geproduceerd door EndeMol USA. In de VS is de realityshow een groot succes en loopt reeds 2 seizoenen, waarvan er een in Costa Rica en een in de Dominicaanse Republiek opgenomen werd. In het tweede seizoen van Jenny McCaerthy de presentatrice. In de Amerikaanse variant zijn er iets meer kandidaten dan in de Nederlandse. De Hollandse jongens en meisjes stellen we onderaan dit artikel graag aan je voor.

De singles moeten op elkaar vertrouwen om loodzware opdrachten te volbrengen. In de wildernis is het lastiger een masker op te houden en hebben prille liefdes door de zware omstandigheden heel wat te verduren. Aan het einde van elke aflevering vindt er een eliminatieronde plaats. Steeds meer knapperds zullen het strijdtoneel moeten verlaten. Avontuur, daten, en heftige verliefdheid is waar Love in the Wild om draait.

In onderstaande video wordt Froukje geïnterviewd over haar nieuwe datingshow. ook zie je beelden van de kandidaten.

De deelnemers en deelneemsters van Love in the Wild

Froukje de Both gaat met de volgende dames en heren de wilde natuur in. In willekeurige volgorde zijn de kandidaten van het eerste seizoen de volgende:

 • Anouk, 30, Alkmaar, lerares op een basisschool. Is toe aan spanning in haar leven en valt op een mooi stel tanden.
 • Stephan, 33, Hoofddorp, Marechaussee. Heeft een goed lijf en valt op blond. Wil naast liefde ook graag winnen.
 • Renske, 26, Alphen a/d/ Rijn, Fysiotherapeut. Is geheelonthouder, zuinig op haar lijf en wil een sportieve date.
 • Micha, 27, Muiden. Zij is dierenartsassistente en valt op lange mannen. Is ooit bedrogen in een relatie.
 • Luc, 30, Den Bosch. Werkt in de evenementen-organisatie. Deed voorheen aan vechtsport.
 • Jade, 25, Den Haag. Zij werkt op een administratieve afdeling. Heeft een indonesisch uiterlijk en valt ook op donkere mannen.
 • Job, 33, Amsterdam. Baan: vermogensbeheerder. Ook nogal een sportschooltype. Is het nu hij een jaartje ouder wordt nu wel zat alleen te zijn.
 • Leila, 25, en de tweede Haagse deelneemster (die schijnen het goed te doen in reality shows). Leila studeert nog en is dus een slimme meid.
 • Quintin, 24, ook al Hagenees. Onderneemt en staat achter de bar. Staat graag op een plank (surfen & snowboarden)
 • Laura, 23, Amsterdam is zelfstandig ondernemer in de meubelbranche. Na enkele blind dates hoopt ze in Love in the Wild de perfecte man te vinden.
 • Martijn, 29, Amsterdam. Martijn werkt als autoverkoper en heeft ook een voorkeur voor blonde dames. Hopelijk zijn er genoeg lange, donkere mannen en blonde vrouwen aanwezig in dit programma.
 • Janneke, 25, woont in Giethoorn. Janneke is maatschappelijk werkster en valt op “een beetje foute mannen”.
 • Fausto, 24 en Amsterdammer. Barman die 6 keer per week zijn spieren traint in de sportschool. Heeft als barman over aandacht niet te klagen.
 • Desiree, 25, woonachtig in Santpoort Noord. Is een echte catch: voormalig Miss Nederland (twee jaar geleden) en nu model. Heeft ook brains: studeert geneeskunde. Valt logischerwijs op slimme mannen.
 • Bob, 26, Alphen a/d/ Rijn. Verdient zijn geld met het internet. Ook met online internet dating? Loopt graag hard, bokst en roeit. Voorziet in elk geval op fysiek gebied weinig problemen in de wildernis.
 • Edwin, met 36 jaar de oudste van het stel. Is momenteel “between jobs”. Heeft al een huwelijk achter de rug en heeft 2 jonge kinderen. Na zijn scheiding zoekt hij nu een nieuwe liefde.

Uitzending van RTL 5: elke maandag tussen 20.30 uur en 21.30 uur. Vooralsnog worden er acht afleveringen uitgezonden. Aflevering 1 en 2 kun je terugkijken op de website van RTL5. Ook vind je daar meer informatie over het programma.

Datingprogramma’s

Naast Love in the Wild is deze herfst ook het liefdesprogramma Alles is Liefde te zien, maar dan bij SBS6. We schreven er al een artikel over. Ben jij ene trouwe kijken van een van deze televisieprogramma’s? We lezen graag jouw TV-recensie terug op onze website! Zijn deze shows blijvertjes of kunnen ze na 1 seizoen regelrecht de prullenmand in? Op fora lezen we dat bijvoorbeeld de verplichte knuffels erg irritant gevonden worden. Janneke word hier en daar nogal een zeur gevonden. Wat vind jij? Is er nog ruimte voor nieuwe dating- en liefdesshows op de Nederlandse TV? RTL is erg actief op dating-gebied, ook al met de datingsite Pepper.

Op de hoogte blijven van het datingnieuws? Schrijf je rechts in voor onze nieuwsbrief en/of Like onze Facebook pagina.

c-date banner

Plaats een reactie