Fasterdate Speeddaten

Speeddating is een populaire methode om binnen korte tijd veel nieuwe mensen te leren kennen. Iedereen lijkt druk tegenwoordig en in de kroeg spreek je vaak maar weinig mensen, en daarbij is het nog maar de vraag of ze single zijn en op een praatje zitten te wachten. Bij speeddating-avonden heb je deze zekerheid wél. Daarbij is het wat minder rumoerig en zit iedereen er met hetzelfde doel: een leuke avond hebben en vooral geschikte dates ontmoeten. Het is niet voor niets dat er steeds meer speeddate-organisatoren opstaan.

De website Fasterdate.nl is er zo één. Zij zijn actief op drie locaties: Hilversum (Luno Kitchen), Zwolle (Kletsen & Proeven) en Hengelo (Club Merlijn). Tijdens een avond ontmoet je minimaal 15 singles met wie je een gesprekje van vier minuten hebt. Na afloop van de ontmoeting vul je op je matchkaart in of deze date je bevallen is. Als na afloop blijkt dat hij of zij ook een “ja” heeft ingevuld worden jullie hier door een matchmail van op de hoogte gesteld. De avonden worden georganiseerd door Brigitte en Dagmar die inmiddels aardig wat ervaring hebben opgedaan.

De matchmail ontvang je één of twee werkdagen na het speeddate-evenement. Daarin kun je lezen met welke dates je een match had; dat wil zeggen dat jullie elkaar beiden nog graag eens zouden zien. Het contact is dan gelegd, je krijgt elkaars gegevens en je kunt op eigen houtje verder daten.
Fasterdate biedt ook een Dategarantie; als je geen enkele “ja” hebt ingevuld mag je binnen een maand nog eens kosteloos deelnemen aan een speeddate-avond.
Op de website vind je een agenda met de eerstvolgende evenementen. Ook vind je er enkele tips om jouw avond tot een succes te maken. Enkele hiervan zijn: “Draag kleding waar je je prettig bij voelt, bedenk van tevoren wat je over jezelf zou willen vertellen, en wees vooral jezelf”.

*** Direct naar de website van Fasterdate: klik ***


Foto Website

Cijfers en Kosten Fasterdate.nl

Tijdens een speeddate-avond ontmoet je 20 singles, die je elk 4 minuten spreekt. Soms zijn er meer of minder aanmeldingen, dus het kan ook zijn dat je 18 of zelf 22 dates hebt. Als er 30 inschrijvingen zijn (minimaal 15 mannen en 15 vrouwen) gaat het evenement door.
Om de zes dates wordt er een pauze van een kwartier ingelast zodat je je indrukken kunt verwerken en je matchkaart kunt invullen. Een avondje speeddating duurt ongeveer 2,5 uur.
De kosten:
De prijs van een speeddate avond is 27,50 euro. Hiervoor krijg je ook één drankje (extra consumpties zijn voor eigen rekening) en in de pauze een hapje geserveerd.
Betalen kan via iDEAL of eventueel met een Fasterdate cadeaubon.
Als een speeddate-avond vanwege gebrek aan belangstelling niet door kan gaan kun je kiezen voor een tegoedbon, of je geld netjes teruggestort krijgen.

Bijzonderheden

  • Speeddaten met minimaal 15 tot 22 singles.
  • Locaties in Hengelo, Zwolle en het centraal gelegen Hilversum.
  • 2 Leeftijdscategorieën: 20-32 jaar en 30-42 jaar.
  • Vanaf 18 jaar ben je echter al welkom.
  • De avonden worden in goede banen geleid door Brigitte en Dagmar.
  • Vond je geen enkele date leuk? Je mag binnen een maand nog eens gratis deelnemen.
  • Na de avond krijg je binnen 2 werkdagen een matchmail met jouw matches.
  • De site geeft tips over succesvol speeddaten.

Doe jij al aan speeddating, dan zijn we zeer benieuwd naar hoe je dit soort avonden ervaart. Zie je duidelijke voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld internet dating? Hoe kom je gesprekken door met dates die je echt totaal niet ziet zitten? Weersta je de verleiding om tijdens de pauze die extra leuke date nog een paar minuutjes te spreken te krijgen? Je reactie is zeer welkom.

c-date banner

Plaats een reactie