Nieuwe Nederlandse Dating-App Flirtsmart

Met de nieuwe Nederlandse Dating applicatie FlirtSmart kun je op zoek naar singles in de buurt die voldoen aan jouw eigen voorkeuren. Momenteel is de app alleen beschikbaar voor de iPhone. Na het downloaden van de app wordt je gevraagd je voorkeuren aan te geven; het aantal criteria dat je moet invullen is vrij uitgebreid; hierbij ben je even bezig. Voordeel hiervan wel is dat de app je zeer nauwkeurig kan matchen en je weinig mannen of vrouwen binnenkrijgt die toch niet aan jouw smaak zouden voldoen. Een ander voordeel: het ledenbestand van FlirtSmart bestaat volledig uit Nederlanders, anders dan bijvoorbeeld bij de concurrerende dating app Blendr. De website vind je hier, en een instructievideo verderop deze pagina. Deze dating-app is momenteel gratis, en bevat geen reclameboodschappen.

dating appDe applicatie biedt je de mogelijkheid contact te leggen met mensen in je directe omgeving. Zoekt iemand die je totaal niet ziet zitten contact met jou, dan kun je deze eenvoudig blocken.

Matching

Om te bepalen in hoeverre singles bij je zouden passen werkt de applicatie met een matchingspercentage, gebaseerd op de door jouw ingevoerde voorkeuren. Zo kun je bepalen hoe lang potentiƫle matches moeten zijn, binnen welke leeftijdscategorie hij of zij moet vallen en wat voor kleur ogen je voorkeur heeft. Jij bepaalt de minimale matchscore, dus als je alleen single mannen of vrouwen wilt zien die voor minimaal 80% op jouw voorkeuren aansluiten is dit geen probleem. Met de radar vind je mogelijke matches op basis van jouw eigen locatie. Vervolgens kun je via de chatfunctie contact zoeken.

Momenteel is de gratis applicatie dus alleen voor iPhone verkrijgbaar, maar het bedrijf is bezig de app ook voor Android en BlackBerry te ontwikkelen. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden over deze ontwikkelingen. Meer updates via Twitter: @Flirtsmart en Facebook: Facebook.com/FlirtSmart
Maak jij al gebruik van FlirtSmart of andere dating-apps? We zijn benieuwd hoe je dit ervaart.

GD Star Rating
loading...

Reacties

2 Reacties naar “Nieuwe Nederlandse Dating-App Flirtsmart”
  1. Rachel schreef:

    Leuke app! Mooi om te met de Augmented reality functie te zien wie er in de buurt is.

  2. Mirjam schreef:

    Heb de applicatie gedownload, erg handig in gebruik!
    Ondanks dat de app net nieuw is zijn er al veel mensen die de app hebben gedownload.
    Ook grappig om te zien wie er in de buurt is.

Laat Horen Wat Je Vindt