App voor stelletjes: deel alles alleen met je eigen partner

Zoete woordjes, spannende foto’s en andere intieme zaken zet je niet graag op Facebook of een ander sociaal netwerk. En mocht je er zelf niet zo veel moeite mee hebben zijn er altijd wel vrienden die het bloedirritant vinden. Een Koreaans bedrijf heeft er iets op gevonden en een app ontwikkeld speciaal voor stelletjes: Between. Deze app is een sociaal netwerkje waar alleen jij en je vriend of vriendin lid van zijn, en is beschikbaar voor zowel de iPhone als Android.

Between AppNa het downloaden en installeren van de app word je gevraagd je eigen telefoonnummer en dat van je partner op te geven. Daarna kunnen jullie beginnen met het delen van berichten, foto’s, links en andere zaken die jullie graag privé houden. Between omschrijft zichzelf als een geheime omgeving waar jij en je partner samen jullie bijzondere momenten en foto’s kunnen delen.

In Azië wordt de applicatie al veel gebruikt; het is afwachten of het idee ook in Europa voet aan de grond krijgt. Meer informatie vind je op de website AppBetween.us. Hier onder kun je een korte introductievideo bekijken om een beter idee te krijgen van het idee. Jammer genoeg wordt uit het promotiefilmpje niet echt duidelijk wat je precies allemaal kunt doen. Op de website kun je daar wél meer over lezen. Het mag duidelijk zijn dat het filmpje vooral op de Aziatische markt is gericht; qua functionaliteiten maakt dit verder niet zo veel uit natuurlijk. Als jij en je lover al gebruik maken van deze app lezen we graag je ervaringen terug.

GD Star Rating
loading...

Laat Horen Wat Je Vindt