Bloggers over het single leven: SingleLikeMe

Het leven van de single; op de website singlelikeme.nl kun je er alles over lezen. Het vaste blog-team van single bloggers Evi, Jim, Lynn en Nicky vermaakt de lezers van hun ervaringen als single man of vrouw. De redactie van SingleLikeMe.nl verzamelt onderwerpen en publiceert artikelen die handig of gewoon lekker leesvoer vormen voor singles of voor wie in de keuken van singles wil (blijven) meegluren. Meepraten over man-vrouw issues, reageren op verhalen en deelnemen aan polls en discussies kan natuurlijk ook!

Het weblog is gelieerd aan datingsite Lexa, maar op de site zelf bestaat de mogelijkheid om online te daten niet. Wat vind je er dan wel? De bloggers schrijven openhartig over het wel en wee als single, en wat hen zoal bezighoudt. lees blogs over bijvoorbeeld blind dates, 30 worden, double dating en seks.

In de rubriek SingleStyle worden meer lifestyle-achtige thema’s besproken. Zelf ben je ook uitgenodigd om je bijdrage te leveren aan deze website; in de rubriek SingleTalk kun je reageren op polls of je reactie achterlaten op actuele, geinige of pikante onderwerpen. Interessante materie zijn de artikelen over turn-offs voor mannen en vrouwen, waar wij zelf ook nog een en ander van hebben opgestoken.

Al met al een behoorlijk uitgebreide site met een hoop content die veel singles zal aanspreken. We wilden jullie dit weblog in elk geval niet onthouden.

Heb je een Facebook-account? Je kunt Singlelikeme volgen via hun Facebook pagina. Ons Twitter-account vind je overigens hier
Heb jij zelf ook een weblog, en schrijf je over het vrijgezellenbestaan? Laat je reacties achter in de commentsectie.

e-matching banner

Plaats een reactie