Videospeeddating via datingsite Trusti.nl

Videospeeddating via datingsite trusti.nl

Trusti.nl is een datingsite die door student in bedrijfskunde is opgezet. De site is zo ongeveer een maand online en er hebben zich al 500 vrijgezellen op ingeschreven, en dit aantal is groeiende. De datingsite brengt iets heel nieuws. Naast de functies die je op een gewone datingsite kunt verwachten is er namelijk de video speeddate mogelijkheid. Deze speeddates duren 45 seconden en die krijg je als je een match gevonden hebt. Ze zeggen weleens dat ene foto meer zegt dan 1000 woorden, maar wat te denken van bewegend beeld? Zo zie je gelijk wat voor type je potentiële match is. Bezoek Trusti.nl

Trusti.nl is dus een compleet nieuwe datingsite waar deze unieke video speeddating mogelijkheid er echt bij uit weet te springen. Het is eigenlijk een soort Tinder, maar dan de wat meer luxueuze uitvoering, maar ook wordt er gesproken van een meer moderne uitvoering van websites als Relatieplanet of Lexa, om maar een paar voorbeelden te noemen.
Hoe gaat het speeddaten in zijn werk?

trusti video speeddating homepage

Laten we bij het begin beginnen. Je meldt je natuurlijk eerst aan en daarna vul je – net als op andere datingsites – je profiel in. Hierin geef je standaard dingen als je leeftijd en interesses in en kun je ook in het kort jezelf omschrijven, allemaal redelijk standaard profiel opties. Door middel van wat je in het profiel invult, zal er een match met andere gebruikers gemaakt worden.

Heb je een match? Dan krijg je een videogesprek die zoals eerder gezegd 45 seconden zal duren. Dan kun je aan je potentiële date laten zien wat je in huis hebt. Als het gesprek is afgelopen dan kun je gewoon naar rechts of naar links swipen. Maar je kunt gewoon ook vertrouwd profielen swipen, net als op dating apps zoals bijvoorbeeld Tinder. Op deze manier probeert men bij trusti.nl het daten eerlijker te maken. Je kunt elkaar zien en dat is veel realistischer dan alleen een foto bekijken. En als je elkaar al eens gezien en gesproken hebt door middel van een videogesprekje, dan is het ijs eigenlijk al een beetje gebroken, mocht je er een date uit zien te slepen.

Ontstaan van Trusti

Het idee is jaren geleden ontstaan. De oprichter hadden toen al een idee dat vergelijkbaar was met Tinder, maar die kwamen eerder met het idee en de uitwerking naar buiten. Balen voor hen natuurlijk! Afgelopen zomer in de vakantie besprak hij dit met een aantal van zijn vrienden en toen is het idee eigenlijk weer verder gaan groeien en zijn ze er serieus mee aan het werk gegaan, met Trusti.nl als resultaat.

Wat is de doelgroep van Trusti.nl?

Trusti.nl wil zich voornamelijk op mensen tussen de 18 en de 35 jaar gaan richten, een jonge doelgroep die dit soort innovatieve website wel kan waarderen en er dus ook gebruik van gaat maken. Uiteraard kunnen er ook oudere mensen zich aan gaan melden, aangezien die doelgroep erg groot is als om het zoeken naar partners gaat.

Wat kost deze datingsite nou eigenlijk?

Goed nieuws. Als je lid wilt worden van Trusti.nl dan is de eerste maanden nog gratis, daarna is het lidmaatschap nog steeds heel erg goedkoop, omdat men Trusti.nl heel laagdrempelig wil houden. De kosten zijn dan 2,49 euro per maand. De website is voor iedereen in Nederland toegankelijk. Sven hoopt dat hij over drie jaar 100.000 leden zal hebben, wat natuurlijk een perfecte groei zou zijn. De app voor Trusti.nl is in de maak en zal waarschijnlijk in april live gaan, tot die tijd is alleen de website beschikbaar.

Ervaringen met Trusti.nl
GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Laat Horen Wat Je Vindt