Romantische komedie Crazy, Stupid, Love

Een in de zoveel tijd verschijnt er in de bioscoop een romantische film die het kijken meer dan waard is. Vaak komen deze films niet uit Hollywood, maar Crazy, Stupid, Love vormt hier op een uitzondering.

Carl Weaver, gespeeld door Steve Carell (bekend van onder meer The Office en The 40 Year Old Virgin) heeft zijn leven volledig op de rit als plotseling zijn overspelige vrouw besluit van hem te scheiden. Steve gaat gelijk weer op vrouwenjacht, en zo nieuwe periode van daten begonnen. Uiteraard heeft hij het versieren niet echt onder de knie, en “verrassend” genoeg wordt hij daar in bijgestaan door de player Jacob (Ryan Gosling). Met de versiertrucs van Jacob in het achterhoofd én de verantwoordelijkheid van twee kinderen ontstaan er hilarische situaties.
Klinkt allemaal redelijk cliché, maar toch heeft dit verhaal een goed film opgeleverd. Heleen van Rooyen twitterde al: “Crazy Stupid Love = heerlijke film. I want Ryan Gosling for breakfast, lunch and dinner. Ook briljant: de puberzoon!”
Nieuwsgierig geworden? De trailer kun je hier onder bekijken.

Crazy, Stupid, Love is een romantische komedie die het zowel goed doet bij mannen als vrouwen. De film wordt op IMDB met een 7.8 prima gewaardeerd, en wat opvalt is dat ook de mannen, die doorgaans wat minder van de romcoms zijn, deze film met een 7.7 zeer het bekijken waard vinden. Op MetaCritic, waar de reviews van bekende, doorgaans kritische filmrecensenten worden gemiddeld en gewogen komt de film er met een beoordeling van 68/100 ook goed vanaf. De film draait sinds 8 september in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk de trailer van Crazy, Stupid, Love:

Regisseurs: Glenn Ficarra en John Requa.
Scenario: Dan Fogelman.
Hoofdrollen: Steven Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore en Emma Stone.
Speelduur: 118 minuten (USA versie)
Praktische Links:
Crazy, Stupid, Love op IMDB.com
Crazy, Stupid, Love op Metacritic.com
Bioscoopagenda

Heb je de film al gezien? We lezen graag je recensie terug op onze site.

c-date banner

Plaats een reactie