Zin in een gezellige single party? Relatieplanet organiseert tal van singlesfeesten

Datingsite Relatieplanet.nl is een van de weinige sites die naast online dating ook offline activiteiten organiseert, namelijk Singlesfeesten. Samen met Lexa is Relatieplanet de enige datingsite die mooie feesten speciaal voor leden aanbiedt. Daarbij zijn de feesten van RP een stuk groter dan die van Lexa dus ideaal om op een avond veel single mannen of vrouwen te leren kennen. Houd je meer van kleinschalige singlefeesten is Lexa wellicht de betere optie.

Singlefeesten in Hoofddorp

De single party’s van Relatieplanet worden altijd gehouden in het Claus Event Center in Hoofddorp. Dit enorme partyventrum beschikt over maar liefst zeven zalen, en heeft daarom als voordeel dat er zeel veel verschillende soorten muziek gedraaid kunnen worden. Zo is er voor elke vrijgezel wat wils. Wil je chillen en praten op loungemuziek? Uit je dak gaan op dance klassiekers, of swingende salsa? Ook is er een karaoke-bar, dus als je een beetje kunt zingen is dit een goede manier om indruk op de andere vrijgezelle heren of dames te maken. Super entertainment voor iedereen dus. Het Relatieplanet feest is dé uitgelezen manier om de leden live te ontmoeten.

Bovenstaande video geeft een kleine sfeerimpressie van een Relatieplanet Singlesfeest. Voor die singles die naast een mooi feest ook graag serieus aan het daten slaan is er de gratis speeddating mogelijkheid. Tijdens de Speeddate Experience spreke je minimaal 10 singles van het andere geslacht. Dit speeddate evenement bestaat uit meerdere rondes; check de website voor de starttijd van jouw leeftijdscategorie. Vind je speeddaten spannend? Check dan eens onze speeddating tips en adviezen. Om tijdens het singlesfeest te speeddatne moet je je wel van tevoren per e-mail melden. Meer info vind je op de website.

Kaarten voor de Singlefeesten

De volgende editie is de kerstspecial, op 22 december, uiteraard in Hoofddorp. Kaarten zijn voor zowel leden als niet leden te koop bij Primera en kosten 17,50 (online voorverkoop, exclusief 2 euro transactiekosten) of 22,50 aan de kassa (indien het feest niet uitverkocht is). Het feest duur van 21:00 tot 03:00, of dit op alle Single party’s van Relatieplanet het geval is weten we niet. Om op de hoogte te blijvne van andere Single party’s van Relatieplanet kun je je abonneren op hun nieuwsbrief, ook via relatieplanetsinglesfeest.nl

Claus Event Center te Hoofddorp

Zoals al eerder vermeld worden alle singlesfeesten hier georganiseerd. Het partycentrum in de buurt van Amsterdam is een enorm complex, met naast feestzalen bijvoorbeeld ook een bowlingbaan. Wil je meer weten over het Claus Partycentrum dan kun je hun website bekijken. De locatie is goed te bereiken per auto of met het openbaar vervoer. Heb je gedronken tijdens het single event? Laat je rijden!

Een overzicht van wat er in de zeven zalen voor artiesten en DJ’s staan vind je op de website www.relatieplanetsinglesfeesten.nl, maar we kunnen alvast verklappen dat discobowlen tot de mogelijkheden behoort!

Wil je meehelpen om de Relatieplanet Singlesfeesten nóg leuker te maken? Dan kun je meedoen aan de enquête. Zo help je hen de feesten nog beter te maken en maak jij zelf kans op 5 toegangskaarten voor een Single Party naar keuze. De online enquête vind je hier en duurt ongeveer 5 a 10 minuten en is uiteraard anoniem.

Ervaringen met Singlefeesten

Ben jij al eens naar een Single Party van Relatieplanet of van een andere organisatie geweest? Wat zijn jouw ervaringen met dit soort feesten? Wordt er volop gedate of is men toch wat verlegen en wordt er voornamelijk met de eigen single vrienden of vriendinnen gedanst en gedronken? Ken je nog andere organisaties die goede singlefeesten weet je organiseren, misschien voor een bepaalde leeftijd? We zijn zeer benieuwd naar de meningen van singles die een dergelijk feest al eens bezocht hebben, dus laat een reactie achter!

Wil je graag meer weten over de datingsite Relatieplanet? We hebben er een uitgebreide review over geschreven. Het inschrijven is bij deze en andere datingsites geheel gratis. Veel plezier!

c-date banner

5 gedachten over “Zin in een gezellige single party? Relatieplanet organiseert tal van singlesfeesten”

  1. Waarom worden er geen feesten meer gegeven in ‘de Ambiance’ in het dorpje Zeeland? (Brabant)

    Organiseerd Relatieplanet uberhaupt nog feesten ? Zo ja, data en lokatie ?

  2. weet iemand of de singelfeesten van Relatieplanet nog steeds gegeven worden in
    hoofddorp claus party house

    en wanneer daar de data van zijn

  3. Iedereen veel plezier, wat jammer dat Zeeland er buiten valt, het is voor ons niet aan te rijden en voor zover ik weet is hier niets in de provincie, zo jammer….

  4. echt heel gezellig iedere keer.gewoon niks verwachten maar lekker in het nu genieten.

Plaats een reactie