Op date met Pepper en Couverts op Valentijnsdag

Valentijnsdag is dè dag om de liefde te vieren. Ook als je single bent. Datingsite Pepper organiseert daarom op 14 februari de grootste blind date van Nederland. Onder het mom ‘Love to date’ daagt Pepper singles uit om Valentijnsdag samen door te brengen in de door Couverts geselecteerde restaurants die een hart vormen op de landkaart. Deze avond geen tafeltjes voor twee, maar een lange singletafel. Aanschuiven levert hopelijk mooie liefdeskoppels op.

Blind Date Pepper

Blind daten in de grote steden

In Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Tilburg, Nijmegen en Enschede kunnen singles van alle leeftijden en met uiteenlopende interesses met elkaar dineren. Onder het genot van een speciaal Valentijns-menu leren ze elkaar beter kennen en beleven ze vooral een leuke culinaire avond. De leukste vijf date-verhalen worden getrakteerd op een romantische vervolgdate bij een van de bij Couverts aangesloten restaurants.

Aanmelden voor de Grootste Blind Date

Singles die willen deelnemen aan de grootste blind date van Nederland kunnen zich tot 12 februari met hun Pepper profiel aanmelden en een plekje aan een van de singletafels reserveren. Het inschrijven bij Pepper is gratis en kost je ongeveer 10 minuten; wil je meer info over deze datingsite dan verwijzen we je graag naar deze pagina. Check ook de website grootsteblinddate.nl. Daar vind je onder andere een overzicht van de restaurants en de menuprijzen. Zo doet in Amsterdam bijvoorbeeld Brasserie Beems mee aan de actie en kun je in Utrecht bij Restaurant Opium terecht.

Menuprijzen variëren van 15 euro in Eindhoven tot 32,50 euro in het chique Den Haag. Aanmelden kan nog tot 11 februari, 20:00. Op 12 februari hoor je dan of je geselecteerd bent; Pepper wil natuurlijk wél een goede man/vrouw verhouding aanhouden en ook op leeftijd kunnen selecteren. OP Valentijnsdag beginnen de diners om 19:00 uur.

Ben jij wel eens op een blind date geweest? Zo ja, heb je meestal vrij snel door of het wat voor je is of wil je iemand echt goed leren kennen? Wat is jouw favoriete locatie voor een blind-date?

c-date banner

1 gedachte over “Op date met Pepper en Couverts op Valentijnsdag”

  1. Jammer zeg…. zie t nu pas …. leek me wel leuk om morgen ook weer eens uit eten te gaan op valentijnsdag.

Plaats een reactie