Daten voor het goede doel met Pepper! Kom in Actie Evenement

Leuk initiatief van datingsite Pepper: daten en tegelijk goed werk verrichten voor de maatschappij. Het “Kom in Actie met je Date” evenement start binnenkort in Amsterdam, met vrijwilligersacties die allebei zo ongeveer twee uur van je tijd kosten. Alle singles die een profiel hebben op Pepper zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden voor deze actie, maar let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Aanmelden doe je via het formulier op het Pepper blog

pepper kom in actie met je dateDit evenement wordt georganiseerd in samen met IkKominActie.nl een website waarop initiatieven voor een betere maatschappij worden gepresenteerd. Je vindt hier acties die je kunt doen gesorteerd op thema maar ook op tijd die het kost om mee te werken. Dus hoe weinig tijd je misschien ook hebt, het is voor iedereen mogelijk om iets goeds te doen! Of je nou een active dater of een ontspannen weekender bent.

Ikkominactie heeft twee leuke acties voor ons bedacht om jullie op een laagdrempelige en leuke manier te kennis te laten maken met vrijwilligerswerk èn met elkaar. Dus ben je single, heb je een Pepper Profiel en lijkt het je leuk om tijdens het vrijwilligerswerk kennis te maken met leuke singles? Meld je dan snel aan. Aanmelden kan nog tot vrijdag 28 juni, 12.00 uur.

Meer weten over Pepper? Deze relatief nieuwe datingsite is ideaal voor visueel ingestelde singles. In een mum van tijd knutsel je een sprankelend profiel in elkaar dat in 1 oogopslag duidelijk maakt wie jij bent en waar je van houdt. Ideaal, want op deze manier kun jij ook snel profielen van interessante singles scannen. Probeer het uit om er achter te komen of de Pepper-stijl van daten bij jou past. Naast een goede website onderscheidt Pepper zicht door het organiseren van offline evenementen en andere leuke acties voor hun leden.

c-date banner

Plaats een reactie