Winnaar bekend: Relatieplanet.nl is de Website van het Jaar in de Categorie Dating 2012

De winnaar is bekend: Datingsite Relatieplanet is de winnaar van de prestigieuze Website van het Jaar Award 2012 in de categorie dating, zo is net in de Harbour Club te Amsterdam bekendgemaakt. Paiq, dat de afgelopen twee jaar won, lukte het dus niet om de award voor de derde keer op rij mee naar huis te nemen. Ruim 660.000 internetgebruikers stemden dit jaar voor de Website van het Jaar verkiezing, waar “dating” één van de categorieën is

websitevanhetjaar 2012Relatieplanet won het dus van de andere genomineerde websites. Meer over de nominaties van dit jaar lees je in dit artikel. De shortlist was na het sluiten van de stembussen, enige tijd geleden, al teruggebracht tot 5 kanshebbers: eDarling, Lexa.nl, Relatieplanet, Paiq en Pepper. Datingsite-ervaringen.nl feliciteert Relatieplanet.nl van harte met hun uitverkiezing, en hopen dat jullie een mooie Awardshow voorgeschoteld hebben gekregen. Nikki Plessen deed de presentatie dus dat is vast goed gekomen.

Jaarlijkse Verkiezing

De Website van het Jaar verkiezing wordt georganiseerd door onder andere Emerce en Metrixlab. In 22 verschillende categorieën worden de beste en de meest populaire websites gekozen. De beste sites hebben van consumenten de beste beoordelingen gekregen; de meest populaire hebben de meeste stemmen ontvangen, waarbij een stem inhoudelijk niet per sé een positief hoeft te zijn. Vorig jaar was Tweakers.net de algehele winnaar van de Website van het Jaar Verkiezing, en won het ook nog in haar “eigen” categorie Vergelijking. Relatieplanet bleek ook de meest populaire datingsite van 2012; ze kregen naast de beste beoordelingen ook de meeste stemmen.

Winnaars Beste Website van het Jaar 2012; overige belangrijke categorieën:

In dit overzicht zie je de andere winnaars van dit jaar staan. De prijzen voor populairste website laten we even buiten beschouwing, omdat die aanzienlijk minder belangrijk zijn:
E-Commerce: Groupon (website)
Vrije Tijd & Reizen: Wintersporters.nl (website)
Games: Zylom (website)
Overheid: ConsuWijzer (website)
Carrière: Unique (website)
TV & Radio: 24Kitchen (website)
Sport: PSV.nl (website)
Mobiele Website: Nu.nl (website)
Weer & Verkeer: Gooogle Maps (website)
Vergelijking: Tweakers.net (website)

Datingsite Top 5

Over alle genomineerden die de datingsite Top 5 dit jaar gehaald hebben schreven we al eens een review. Wil je meer weten over de werkwijze, kosten of mogelijkheden van een bepaalde dienst, dan kan dat! Meer info over Lexa, Paiq, eDarling, Pepper en Relatieplanet.nl

Ook volgend jaar houden we je weer op de hoogte van dit evenement. Zal het één van de andere datingsites lukken er in 2013 met de award vandoor te gaan? Vind jij de winnaars in de rubriek dating van dit jaar terecht? Had een andere datingsite meer recht op de prijs? Wat vind je van de winnaars in de andere categorieën? We zijn erg benieuwd! Meer informatie over deze avond vind je op de website WvhJ2012. Volgend jaar doen we weer verslag van deze prijsuitreiking!

c-date banner

1 gedachte over “Winnaar bekend: Relatieplanet.nl is de Website van het Jaar in de Categorie Dating 2012”

Plaats een reactie