Valentijnsdag: Datingsites stunten met korting of gratis periode

Het is weer bijna Valentijnsdag en dat betekent dat datingsites weer nieuwe klanten proberen aan te trekken. Ook dit jaar brandt de strijd om de single begin februari weer los. Veel datingsites stunten deze periode rond Valentijnsdag met een gratis periode of een flinke korting op de abonnementsprijs.

Speciale Valentijnsacties Datingsites

We hebben de acties van 2013 die tot nu toe bekend zijn voor je op een rij gezet. Mochten er de komende dagen nog nieuwe acties bekend worden gemaakt zullen we de lijst aanvullen. Tot nu toe zijn de volgende valentijnsacties doorgekomen:

Lexa: 24 uur gratis daten

Lexa is inmiddels Relatieplanet voorbij als grootste datingsite van Nederland. In navolging van de succesvolle Lexa date days biedt deze site nu ook rond Valentijnsdag een gratis date-periode aan. Dit keer helaas geen drie dagen, maar 24 uur. Schrijf je tussen vrijdag 8 en donderdag 14 februari gratis in bij Lexa via deze link en date een volledige dag kosteloos. Mocht de site bevallen kun je hierna eventueel een abonnement afsluiten, maar dit hoeft uiteraard niet.

Relatieplanet: korting op abonnementsprijs

Grote concurrent Relatieplanet kon natuurlijk niet achterblijven en heeft ook een mooie aanbieding ter ere van Valentijnsdag verzonnen. Als je je tussen 12 en 14 februari inschrijft én een betaald abonnement afneemt gelden de volgende verlaagde abonnementsprijzen:

  • 1 maand van € 28,50 voor € 22,50
  • 3 maanden van € 43,50 voor € 29,95
  • 6 maanden van € 63,50 voor € 49,95
  • 12 maanden van € 86,50 voor € 72,-

Match4me.nl Actie (hoger opgeleiden)

Datingsite voor hoog opgeleide singles heeft misschien wel de beste actie met Valentijnsdag: 3 dagen geheel gratis daten. Gedurende deze periode maak je kosteloos gebruik van alle functies die Match4me aanbiedt. Schrijf je gratis in gedurende de actieperiode, deze loopt van 12 tot en met 16 februari. Maak gebruik van deze Actie-link

50plusmatch Valentijnsactie

Ook voor singles van 50plus is er een geschikte aanbieding: net als bij Match4me mag je bij 50plusmatch 3 dagen gratis daten. Ideaal om kennis te maken met een datingsite speciaal voor 50+ alleenstaanden. Ook hier geldt: aanmelden tussen 12 en 16 februari. Gebruik deze actie-link.

Pepper en Couverts Grootste Blind Date

Geen kortingsactie maar wel leuk: de grootste blind date van Nederland, georganiseerd door Pepper en Couverts. Let op: je moet hiervoor wel een Pepper profiel hebben. Lees er meer over in dit artikel. Meer info over deze blind-date avond vind je op www.grootsteblinddate.nl

Ondeugend-Daten op 14 februari?

Ben je niet op zoek naar een vaste relatie maar heb je liever een spannende date tijdens Valentijnsdag? Probeer dan eens ondeugend-daten.nl. Wij kennen deze site nog niet zo goed (relatief nieuw?) maar aangezien ook zij een actie aankondigden wilden we hem je niet onthouden. Bij Ondeugend-daten.nl ontvangt je nu drie dagen gratis het ‘Ondeugend’ VIP abonnement, mits je je tussen 12 en 16 februari gratis inschrijft. Bezoek Ondeugend-Daten.nl

Ken jij nog andere datingsites die speciale aanbiedingen hebben rondom Valentijnsdag? Laat het ons weten! Heb je al een relatie, dan zijn we ook benieuwd naar je plannen voor Valentijnsdag: maken jullie er een speciale dag van of vind je het een commercieel gedrocht?

c-date banner

Plaats een reactie