Winnaar bekend: Paiq is de Website van het Jaar 2011 in de categorie Dating

De stemmen waren al geteld, maar vanavond zijn de winnaars van de Website van het Jaar verkiezingen eindelijk bekend gemaakt. Paiq is, net als vorig jaar, verkozen tot Website van het Jaar 2011 in de categorie Dating.

website van het jaar 2011 logoDe datingsite is verkozen uit een lijst van 12 genomineerden (lees er op deze pagina meer over). Paiq is dus als winnaar uit de strijd gekomen. Van harte gefeliciteerd!

Ook de andere elf genomineerden feliciteren we graag; een plekje op de nominatielijst is door het enorme aanbod van datingsites al een geweldige prestatie. Paiq was dus de beste, Relatieplanet is gekozen tot meest populaire website van dit jaar.

Vorige week lazen wij op Twitter geruchten dat de finale tussen de drie datingsites Lexa, Relatieplanet en Parship zou gaan, maar dit bleek dus niet te kloppen. Parship.nl was zo sportief Paiq vrijwel gelijk na de bekendmaking via Twitter te feliciteren: “Gefeliciteerd @Paiq!!! Volgend jaar pakken wij hem hoor!!! #wvhj2011”

Winnaars van de overige categorieën

Paiq.nl weet dus voor de tweede keer op rij met de prestigieuze prijs aan de haal te gaan; erg knap. Binnenkort kun je hier een uitgebreide review over deze datingsite verwachten. Andere winnaars op het WVHJ gala waren onder andere Buienradar mobiel (categorie Mobiele Websites), Zylom (Games), Funda.nl (Huisvesting en Interieur) Vakantieveilingen.nl (Vrije Tijd & Reizen) en Tweakers (Vergelijkingssites). Laatstgenoemde website ging ook met de algemene Award aan de haal, net als in 2009.

De winnende websites zijn op 10 november tijdens de Award Night in de Beurs van Berlage (Amsterdam) bekend gemaakt. De jaarlijkse verkiezingen zijn een initiatief van Emerce, een prominente website op het gebied van Online Business en Marketing, in samenwerking met MetrixLab. De prijswinnaars in alle categorieën kun je hier lezen. We houden jullie uiteraard ook komend jaar weer op de hoogte van de nominaties en de uiteindelijke winnaar.

Heb jij je stem uitgebracht in de categorie dating? Mocht je er een oordeel over kunnen vellen: Is Paiq de terechte winnaar van 2011?

c-date banner

Plaats een reactie