Kijkcijfers Wie Trouwt Mijn Zoon stijgen

De kijkcijfers van het nieuwe RTL4 programma “Wie trouwt mijn zoon” stemmen tot tevredenheid. Kennelijk is er naast al het datinggeweld op televisie plaats voor nóg een nieuwe show. Ten opzichte van de eerste aflevering (uitgezonden op woensdag 30 augustus) keken er naar aflevering 2 ruim 100.000 kijkers meer. De eerste uitzending werd bekeken door 894.000 mensen; de meest recente uitzending scoorde het dating-programma een stuk beter met ruim een miljoen kijkers.

In Wie Trouwt Mijn Zoon gaan moeders voor hun zoon op zoek naar een geschikte vrouw. De zonen worden aan tien verschillende vrouwen voorgesteld, en gaan met 5 van hen ook daadwerkelijk op stap. De moeder echter gaat ook het gesprek aan met haar potentiële aanstaande schoondochters.
De presentatie is in handen van Robert ten Brink, die zowel de zonen als moeders intensief volgt. Aan presentator Ten Brink heeft RTL natuurlijk geen kwade; hij heeft volop ervaring met het leiden van tv-programma’s over liefde zoals All You Need is Love en De Bachelor. Hier onder kun je de promo bekijken voor Wie Trouwt mijn Zoon

In de eerste twee afleveringen hebben we al kennis kunnen maken met zonen Jeroen en Hilbert, en onder andere de dames Josien en Irma.
Heb je een uitzending niet kunnen zien? Je kunt deze altijd terugkijken op de website RTL Gemist Nieuwe uitzendingen zie je bij RTL4 op de woensdagavond, 20:30. We blijven de kijkcijfers natuurlijk in de gaten houden. RTL is sinds enige tijd zelf ook actief in de datingmarkt, met hun datingsite Pepper; klik voor de review)

Een discussie over dit tv-programma starten kan in de comments aan het eind van deze post. Zou je zelf ooit aan de dergelijk dating programma mee willen doen? Heeft de wildgroei aan datingshows als bijvoorbeeld Dating in the Dark, De Bachelor, Boer Zoekt Vrouw en Eddy Zoey’s Take Me Out meerwaarde? Ken je mensen die aan deze shows hebben meegewerkt, en wat was hun indruk?

e-matching banner

1 gedachte over “Kijkcijfers Wie Trouwt Mijn Zoon stijgen”

  1. Zou die Robert Ten Brink het nou nooit eens beu worden? Ik wel in elk geval. Laat hem terug gaan naar Lotto weekend miljonairs dat programma is flink achteruit gegaan met vd Boom vind ik.
    Liefdesprogramma’s zijn er genoeg maar goede quizzen te weinig mi

Plaats een reactie