Datingsite Pepper aanwezig op zomerfestival Edelwise; slow daten in het reuzenrad

Steeds meer datingsites storten zich ook op offline evenementen, en organiseren bijvoorbeeld borrels of grootschalige feesten. Nieuw is het idee van datingsite Pepper, dat voor zover ons bekend is als eerste de stap heeft genomen op zomerfestivals aanwezig te zijn. Afgelopen week kon je medewerkers van Pepper tegenkomen op het Edelwise Fesitval in het Amsterdamse Rembrandtpark.

De bedoeling? Festivalgangers konden “slow daten” in een nostalgisch reuzenrad. Single festivalgangers kunnen elkaar herkennen aan een speciaal polsbandje dat door de datingsite werd verstrekt. Een stukje quality time in het reuzenrad gaf singles de gelegenheid elkaar wat beter te leren kennen. Weglopen is geen optie, probeer maar eens uit een draaiend reuzenrad te ontsnappen.

edelwise festival

Ook liep er een heuse “Dr. Love” rond, die kon helpen met bemiddelen. Na een kort diepteinterview wwet dit heerschap precies wat voor type bij jou past en kon de zoektocht beginnen. Verder deed de Dr. dienst als jurylid: singles die op het festival door cupido waren getroffen maakten kans op een vervolgdate, waarvan Pepper de rekening zou betalen.

Naast daten konden bezoekers ook kennismaken met het unieke Pepper-moodboard, zoals dat min of meer ook op hun website wordt gehanteerd. In de photobooth kunnen ze hun hobby’s en interesses bij elkaar zoeken uit levensgrote attributen, waarna ze gelijk op de foto mochten. Ook was het mogelijk om met behulp van dit real-life moodboard gelijk een Pepper-profiel op de site aan te maken.

Op het Edelwise Festival was ook een Wedding Chappel aanwezig, voor nieuwe verliefden die wel heel zeker van hun zaak waren. Of Pepper deze zomer nog op andere festivals te vinden is is vooralsnog niet bekend. Foto’s van dit evenement zijn te vinden op de Pinterest-pagina van Pepper.

Meer weten over Pepper, moodboards en andere feitjes? Lees onze review. Ben jij single en ga jij naar festivals? LAat ons dan weten hoe je tegenover dit soort initiatieven staat. Volgens ons is deze site de eerste die zich aan een festival waagt; ben jij wel eens andere datingsites tegengekomen op feesten?

c-date banner

Plaats een reactie