Actie: Bol.com Cadeaubon van 10 euro bij datingsite Pepper.nl

Is één van jouw goede voornemens voor het nieuw jaar het vinden van een leuke date? Elk jaar weer loopt het in januari storm op de grotere datingsites; duizenden single mannen en vrouwen grijpen het nieuwe jaar aan om zich eindelijk eens in te schrijven op zo’n site.

Pepper.nl maakt het nu wel heel aantrekkelijk om lid te worden: bij een lidmaatschap krijg je een Bol.com waardebon van 10 euro cadeau! Het inschrijven bij Pepper is helemaal gratis!

pepper logoWil je eerst meer lezen over de werkwijze van Pepper? Dat kan; we hebben er onlangs een zeer uitgebreide review over geschreven. Deze kun je hier vinden. Je leest er meer over de aanpak van deze datingsite, en welke mogelijkheden deze site je biedt ten opzichte van andere datingsites als bijvoorbeeld Relatieplanet en Lexa.

Dus wil jij een nieuwe relatie in 2013? Start dan vandaag met je goede voornemens en schrijf je gratis in. De Bol.com actie van Pepper wordt ondersteund door een nieuwe commercial; misschien heb je hem al gezien. Centraal in het nieuwe reclamesportje staat Benthe. Je kunt de video hier onder bekijken:

Aan de actie zijn enkele voorwaarden verbonden. Zo is deze actie niet geldig in combinatie met andere bol.com actiecodes of kortingscodes. Lees voordat je je (gratis) inschrijft even goed de voorwaarden door. Je krijgt pas een Bol bon cadeau als je een betaald abonnement afsluit. Een abonnement heb je al vanaf 9.95 euro dus verlies maak je er sowieso niet op, als je dat niet wilt.

Veel plezier met het daten bij Pepper! Zoek je toch een andere datingsite? Bezoek dan onze handige overzichtspagina; hier vind je korte beschrijvingen van de betere datingsites, maar ook links naar de reviews die wij hebben geschreven.

Voorwaarden Pepper.nl Bol Waardebon Actie

  • Voorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘cadeaubon van bol.com t.w.v. 10 euro bij een abonnement / lidmaatschap
  • De actie geldt voor leden die vanaf 24 december 2012 voor de eerste keer een betaald lidmaatschap naar keuze afsluiten bij Pepper.nl
  • De actie geldt zolang de voorraad strekt, doch uiterlijk tot 28 februari 2012
  • De Bol.com actie is niet geldig i.c.m. andere kortingscodes en/of acties of actiecodes
  • De cadeaubon is geldig van 1 januari 2013 t/m 31 december 2013. Hierna komt de waarde van 10 euro te vervallen.
  • De Bol Cadeaubon wordt geleverd aan het einde van de eerste maand van het Pepper abonnement
  • Cadeaubon kan besteed worden via de site bol.com

Wat vind je van deze actie van Pepper? En wat is jouw mening over de nieuwe reclamespot (en van Benthe)? Laat jij je keuze voor een datingsite afhangen van dit soort acties of geef je hier helemaal niet om? We zien je reacties en ervaringen graag tegemoet! Bezoek Pepper.nl

c-date banner

1 gedachte over “Actie: Bol.com Cadeaubon van 10 euro bij datingsite Pepper.nl”

Plaats een reactie