De Pepper Dating App: beeldige profielen

Wil je gratis gebruik kunnen maken van de Pepper dating app? Dan heb je een kosteloze inschrijving bij Pepper nodig. Lees onderstaand artikel over deze frisse dating app, of schrijf je vast gratis in bij Pepper.

Wat is de Pepper Dating app precies?

Pepper is een jonge en opkomende datingsite waar jouw foto’s een belangrijke rol spelen. De website presenteert speels een mix van jouw foto’s op je profiel. Je kunt je account uitdiepen door je favoriete filmpjes van bijvoorbeeld YouTube via de website te uploaden of jouw Facebook account te koppelen aan je Pepper profiel.

Op die manier kan je jouw profiel dus zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Contact maken met andere singles gaat ook makkelijk door elkaar een complimentje te geven of een berichtje te sturen.

Je kunt tevens in een oogopslag zien wie er online is. Wil jij nagaan hoe goed jij en je potentiële partner bij elkaar passen? Met de nieuwste versie van de Pepper 1.2.5 app doe je dat in een mum van tijd met de gratis aangeboden persoonlijkheidstest.

Pepper dating app media

Overal bereikbaar dankzij de Pepper app

Pepper heeft vorig jaar een nieuwe app voor de members ontwikkeld waardoor je altijd en overal bereikbaar bent. De app wordt visueel mooi weergegeven.

Leden met een Full Membership kunnen gratis de Pepper app downloaden en van alle functionaliteiten gebruikmaken. Met de Pepper app kun je onder andere live chatten, berichten lezen en reageren, andere profielen liken en foto’s sturen wanneer het jou uitkomt.

De laatste functie is een bijzondere toevoeging die de meeste dating apps, zoals bijvoorbeeld de app van Lexa, niet aanbiedt. Wat dat betreft zijn de chat mogelijkheden breder van Pepper dan de meeste andere dating apps. Leuk aan Pepper is dat je een visueel profiel maakt, dus minder met woorden maar vooral met foto’s van je leven, je vrienden, je hobby’s en bijvoorbeeld je single reizen of huisdier. Bezoek Pepper.nl

Nieuwe Matches op je Pepper app

Ook helpt Pepper Dating je een beetje op weg door dagelijks nieuwe matches te presenteren op deze mobiele versie van de datingsite. Dankzij de live notificaties kun je dus te allen tijde op de hoogte zijn van jouw laatste amoureuze ontwikkelen en meteen reageren.

Onderweg zie je direct wanneer een match jou leuk vindt of een bericht heeft gestuurd. Alles wordt via de app eigenlijk bondiger, en daardoor overzichtelijker, weergegeven op op je smartphone, waardoor de datingsite zeer gebruiksvriendelijk is.

Niet voor elke Smartphone

Helaas is deze app tot nu toe niet voor iedere smartphone gebruiker te downloaden. Aangezien de meeste leden van Pepper een iPhone hebben, is de Pepper app tot op heden alleen gratis te downloaden in de iTunes store voor iedereen die een iPhone 4 of 5 heeft. Pepper heeft wel aangekondigd om binnenkort met een Android versie te komen. We wachten met smart af! Lees ook de Smart Singles review, voor HBO en WO vrijgezellen.

Zijn dating apps niets voor jou? Probeer dan eens een speeddating evenement. Er zijn er vele door het hele land dus ook in jouw regio.

c-date banner

Plaats een reactie