Bradly Groepsreizen: Oud en Nieuw & Kerstweekenden

Vandaag in de rubriek Sites voor Singles een organisator van groepsreizen: Bradly. Deze reisorganisatie biedt (korte) vakanties en weekendjes weg aan voor mannen en vrouwen die niet in hun eentje op vakantie willen. Zowel singles als niet-singles zijn van harte uitgenodigd. De website kun je hier bezoeken.

bradly

Korte vakanties in zowel binnen- als buitenland

Anders dan veel andere reisorganisaties biedt deze site geen verkapte langdurige dates. Zowel gebonden mensen als singles zijn welkom, en gezelligheid en vrijblijvendheid staan voorop. Er zijn activiteiten voor elke portemonnee: van wandelingen en weekenden in Nederland (o.a. Drenthe, Brabant) tot verre reizen naar bijvoorbeeld Indonesië en Nieuw-Zeeland.

Hoewel de bestemmingen verschillen, wordt elk uitje ingevuld volgens de Bradly Filosofie. Dit wil zeggen je als single niet met een vast volgepropt programma zit opgescheept, maar dat je samen met de andere vakantiegangers invulling geeft aan jullie reis. Accommodatie, slaapplaats, eten en drinken zijn geregeld, de rest mogen de deelnemers zelf invullen.

Dating Workshops

De evenementen die Bradly organiseert zijn gericht op gezelligheid en activiteiten, en niet per sé op daten (al is de kans dat je een leuk iemand ontmoet natuurlijk niet bijzonder klein). Voor hen die graag wél de nadruk op daten leggen worden er Dating Weekenden georganiseerd. Tijdens zo een weekend kun je deelnemen aan tal van workshops, waaronder een cursus speeddaten, fun-daten en salsa dansen. Je flirttechnieken verbeteren kan met de flirt-workshop.

Feestdagen arrangementen

Met de feestdagen op komst heeft Bradly enkele gezellige single evenementen op de agenda staan. Vier je kerst liever niet alleen, of beleef je Oud & Nieuw dit jaar bij voorkeur met een groep andere singles biedt deze site uitkomst. Bekijk het volledige overzicht van activiteiten rond de feestdagen op de arrangementen pagina.

Kasteel de Berckt

Kasteel de Berckt

Zo kun je Kerstmis en de jaarwisseling bijvoorbeeld in het prachtige Andalusië of het Franse Auvergne vieren, maar gezelligheid vind je ook dichter bij huis. Het jaarlijks terugkerende succesnummer van deze reisorganisatie is het feestweekeinde op Kasteel de Berckt (Limburg). Prijzen beginnen bij €179.
Hier vind je meer informatie over de verschillende data en arrangementen van deze kasteelvakantie.

Tijdens Oud en Nieuw kun je andere singles ontmoeten op het eindejaarsfeest in het 3 sterren Golden Tulip Hotel op de Veluwe. Dit feest is toegankelijk voor vrijgezellen van twintig jaar en ouder, meer info vind je hier. Via Twitter kun je ze op dit account volgen.

Hoe ga jij de kerstdagen dit jaar doorbrengen? En is er binnen jouw vriendengroep ook altijd een slepende discussie hoe en waar de jaarwisseling gevierd gaat worden? Ook je ervaringen met groepsreizen en -vakanties voor singles zijn natuurlijk welkom. Een mooi overzicht dat we gemaakt hebben van reisorganisaties die single reizen aanbieden vind je hier.

GD Star Rating
loading...

Reacties

Eén Reactie naar “Bradly Groepsreizen: Oud en Nieuw & Kerstweekenden”
  1. Bradly says:

    Bedankt voor de aandacht.
    Redectie en lezers fijne feestdagen

    vriendelijke groet Aad Bradly
    http://www.bradly.nl/Specials

Laat Horen Wat Je Vindt